Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Už aj JLo je bez retuše: Pozrite sa na telo bohyne bez príkras!

S Jennifer Lopez grafici nemajú až tak veľa práce. Zobraziť galériu (9)
S Jennifer Lopez grafici nemajú až tak veľa práce.

LOS ANGELES – Bezchybná?! Zo stránok prestížnych magazínov sa na bežných smrteľníkov usmievajú celebrity sršiace dokonalosťou. Vzniknuté fotografie totiž putujú ku grafikom, ktorí niekoľkými jednoduchými klikmi odstránia každý nedostatok. Nečudo, že občas sa upravované zábery výrazné líšia od skutočnosti. Ako to vyzerá v prípade speváckej bohyne Jennifer Lopez (45)?

Veľa práce s ňou nemajú! V poslednej dobe sa na verejnosti stále častejšie objavujú neupravované fotografie známych hviezd. Senzáciou internetu bola najskôr topmodelka Cindy Crawford, ktorej telo už dávno nie je také dokonalé ako kedysi. Rozruch vyvolali tiež zábery vráskavej a rapavej tváre speváčky Beyoncé. Teraz si svet môže obzrieť skutočnú podobu bohyne Jennifer Lopez.

Spomínané fotky speváčky a herečky síce vznikli pred troma rokmi, no na verejnosť unikli až teraz. A pri pohľade na ne si určite mnohí povedia, že retuš v tomto prípade ani nebola veľmi potrebná. Brunetkina tvár je mierne poznačená vekom a na tele nájdete zopár strií, no takto by chcela určite vyzerať nejedna Jenniferina rovesníčka.

Umelkyňa sa v rozhovoroch netají tým, že na svojej postavičke tvrdo pracuje. „Cítim sa lepšie, keď sa o seba starám a som vo forme. Ak chcete, aby vás ostatní ľudia milovali, musíte sa najskôr postarať sami o seba,” vyjadrila sa nestarnúca diva, ktorá hravo tromfne aj mladšie ročníky. 

Takto vyzerá telo božskej Jennifer Lopez bez retuše.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá telo božskej Jennifer Lopez bez retuše.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu