Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prvé oficiálne FOTO prominentného bábätka: Hrdá speváčka ukázala svojho synčeka

Alicia Keys a Swizz Beatz Zobraziť galériu (13)
Alicia Keys a Swizz Beatz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Alicia Keys zverejnila prostredníctvom služby Instagram prvú fotografiu syna Genesisa Aliho, ktorý sa narodil vlani 27. decembra.

Okrem bábätka a 34-ročnej rodáčky z New Yorku sú na čiernobielej fotke aj interpretkin manžel Swizz Beatz, ich štvorročný syn Egypt Daoud a Kasseem Jr., ktorého má 36-ročný hudobník s bývalou manželkou, speváčkou Mashondou. Dvojnásobná matka sa pochválila aj ďalším záberom, na ktorom je otec so spomínanými synmi.

Alicia Keys s rodinkou
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

Alicia Keys, vlastným menom Alicia Augello Cook, má na konte päť štúdioviek - Songs In A Minor (2001), The Diary Of Alicia Keys (2003), As I Am (2007), The Element Of Freedom (2009) a Girl On Fire (2012), pričom všetky okrem The Element Of Freedom sa dostali na prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200. K jej najväčším hitom paria skladby Fallin', You Don't Know My Name, If I Ain't Got You, No One, Like You'll Never See Me Again či Girl On Fire, no známe sú aj jej spolupráce, napríklad s Usherom (My Boo), Eve (Gangsta Lovin') alebo Jay Z (Empire State Of Mind). Speváčka získala 15 prestížnych cien Grammy z 28 nominácií, ďalej desať Billboard Music Awards a sedem ráz ju nominovali na BRIT Award. So Swizz Beatzom sa zosobášila v júli 2010. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu