Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dcéru Whitney Houston prebrali z kómy: Jej stav sa okamžite skomplikoval!

Bobbi Kristina Brown Zobraziť galériu (13)
Bobbi Kristina Brown

BRATISLAVA - Dcéru zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston Bobbi Kristinu Brown prebrali z kómy. No po tom, ako mala záchvaty, brunetku opäť uviedli do umelého spánku. Informáciu pre americký týždenník People potvrdil nemenovaný člen rodiny.

Bobbi Kristina je v bezvedomí už od konca januára. Najnovšie sa doktori rozhodli prebrať ju z umelého spánku. Zdá sa však, že jej organizmus na to vôbec nie je pripravený. Dcéra Whitney Houston totiž okamžite dostala záchvaty. Bola preto opäť uvedená do stavu bezvedomia. Informácie pochádzajú od člena rodiny, ktorý uviedol, že nové správy všetkých sklamali, pretože dúfali, že sa zdravotný stav 21-ročnej rodáčky z New Jersey zlepší.

Bobbi Kristinu, ktorej otcom je spevák Bobby Brown, našiel 31. januára v bezvedomí vo vani jej partner Nick Gordon spolu s kamarátom Maxom Lomasom. Muži jej poskytli kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolali záchranku. Tá ju previezla do nemocnice v meste Roswell v Georgii, kde ju uviedli do umelého spánku. Po niekoľkých dňoch ju potom premiestnili do zdravotníckeho zariadenia v Atlante, kde nedávno podstúpila tracheotómiu. 

Obdobnú situáciu zažila rodina aj pred troma rokmi. Spomínanú Whitney Houston našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky. 

Bobbi Kristina vlani v januári oznámila, že sa s Gordonom zosobášili. Právnik jej otca Christopher Brown však tento rok začiatkom februára vyhlásil, že manželmi nikdy neboli. Zaujímavosťou je, že Gordona od jeho dvanástich rokov vychovávala práve Houston, takže dvojica spolu dospievala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu