Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantné odhalenie Šmoulinky, kráska v gaťkách aj milostná predohra: Poriadne provokatívna premiéra!

Týmto hviezdam sa podarilo zaujať prítomných fotografov. Zobraziť galériu (11)
Týmto hviezdam sa podarilo zaujať prítomných fotografov.

LOS ANGELES – Predvádzali sa! Včera večer sa konala slávnostná premiéra filmu Focus, v ktorom stvárňuje jednu z ústredných postáv Will Smith (46). Sympatický herec prišiel do spoločnosti so svojou ženou Jadou (43) a manželia predviedli prítomným nežnosti patriace skôr za dvere spálne. Fotografov však zaujala aj speváčka Christina Milian (33), ktorú zradil hlboký výstrih. Herečka Tia Mowry-Hardrict (36) zas pútala pozornosť skôr dolnou časťou svojho tela.

Aktuálnou filmovou novinkou je počin s názvom Focus, v ktorom stvárňujú ústredné postavy Will Smith a Margot Robbie. Herci hrajú dvojicu, ktorá prežila milostný románik a okrem vzájomnej príťažlivosti spája aktérov aj to, že sú majstrami v podvádzaní a podfukoch. Slávnostná premiéra filmu sa konala včera večer a zúčastnilo sa jej viacero hviezd.

Spomenúť možno napríklad modelku a herečku Tiu Mowry-Hardrict, ktorá pútala pozornosť nezvyčajným outfitom. Brunetka totiž prišla oblečená v priesvitnej sukni, vďaka čomu si viacerí pri pohľade na ňu povedali, že mohla prísť rovno len v nohavičkách.

Provokovať sa v daný večer zachcelo aj speváčke Christine Milian. Interpretka prišla na premiéru v kostýme výraznej modrej farby, ktorá je typická pre rozprávkových šmolkov. Neprehliadnuteľná však bola aj vďaka hlbokému výstrihu. Ten bol pred pikantnými odhaleniami poistený špeciálnou lepiacou páskou, ktorú však tmavovláska vo chvíľke nepozornosti vystavila rovno do objektívov fotografov.

A hoci prítomné krásky v dráždivých outfitoch provokovali nejedeného chlapa, Will Smith mal oči len pre svoju manželku Jadu. Dokonca chvíľkami pôsobil dojmom, akoby sa od nej nevedel odlepiť. Dvojica sa pred fotografmi neubránila vášnivým bozkom, dotykom a nežnostiam, ktoré patria skôr za dvere spálne.

Je ale obdivuhodné, že Smithovci to v manželstve spolu ťahajú už zhruba 18 rokov. „Podstatou nášho vzťahu je priateľstvo. Jeden pre druhého sme si tým najlepším kamarátom,” prezradil tajomstvo úspechu Will. „Slovo manžel je príliš maličké a krátke na to, aby vysvetlilo, čo všetko pre mňa Will znamená,” vyznala sa v jednom rozhovore zo svojich pocitov Jada. Zdá sa, že aj verejné prejavy náklonnosti pomáhajú prominentným manželom k tomu, že je ich zväzok v Hollywoode zaradený k tým najpevnejším. 

VIDEO: Trailer k filmu Focus. 

Trailer Focus

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu