Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škaredá prominentná dcérenka tasila bradavky a... Dievča, daj sa dokopy!

Scout Willis si pod presvitajúce šaty nevzala podprsenku. Pozornosť pútala aj chlpmi v podpazuší. Zobraziť galériu (9)
Scout Willis si pod presvitajúce šaty nevzala podprsenku. Pozornosť pútala aj chlpmi v podpazuší.

LONDÝN – Úprave svojho zovňajšku veľa nedala! Bruce Willis (59) a Demi Moore (52) majú spolu tri dcéry. A nie sú to veru žiadne princezničky. Svojské dievčatá totiž majú za sebou problémovú pubertu, v šatníkoch čudné outfity a zdedili len veľmi málo z maminej krásy a šarmu. Pred pár dňami to potvrdila aj prostredná Scout (23), ktorá prišla do spoločnosti v šatách odhaľujúcich jej bradavky a chlpaté podpazušie.

Videla sa vôbec v zrkadle?! Hoci väčšina žien dbá o to, aby bola pre opačné pohlavie atraktívna, nájdu sa tiež dámy, ktoré svoj zovňajšok príliš neriešia. Do tejto skupiny očividne patria aj dcéry krásnej herečky Demi Moore. Tie nielenže nezdedili mamin šarm, ale chýba im aj štipka vkusu.

Prostredná ratolesť slávnych rodičov sa počas uplynulých dní ukázala na výstave fotografií v Londýne, kde prezentovala aj niečo zo svojej tvorby. Pri tej príležitosti si obliekla čudné šaty nevýraznej farby, spod ktorých jej presvitali bradavky. Nie žiadnym tajomstvom, že Scout si na podprsenky nepotrpí. V minulosti sa dokonca po uliciach promenádovala aj do pol pása vyzlečená. Pomerne prekvapivé tiež je, že mladé dievča si nezvykne holiť chlpy v podpazuší, čo v dnešnej dobe pôsobí mimoriadne neesteticky. 

Je ale na škodu, že blondínka si na svojom výzore nedá viac záležať. Správne zvolený outfit, pár ťahov žiletkou, mejkapovým štetcom a k tomu vhodné líčenie by ju určite vedeli zmeniť na atraktívnu kočku. Pre problémovú dievčinu je ale zrejme prioritou vytŕčať z davu. A to jej teda ide. 

Scout Willis očividne preferuje prirodzenosť - nenosí podprsenku, nedepiluje si ochlpenie.
Zobraziť galériu (9)
Scout Willis očividne preferuje prirodzenosť - nenosí podprsenku, nedepiluje si ochlpenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu