Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nahé telo mladej herečky: Detailné zábery, pri ktorých sa budete červenať!

Dakota Johnson sa pred kamerami objavila úplne nahá. Zobraziť galériu (14)
Dakota Johnson sa pred kamerami objavila úplne nahá.

LOS ANGELES – V hereckom svete nemá hanblivosť čo robiť! Toho si je vedomá aj Dakota Johnson (25), ktorá stvárnila jednu z ústredných postáv kontroverzného filmu 50 odtieňov sivej. Počin je eroticky ladený, takže mladá umelkyňa musela odhodiť šaty aj všetky zábrany. Svetu tak ukázala svoje nahé telo v plnej paráde.

Hoci sú reakcie na najočakávanejší film roka 50 odtieňov sivej rôzne, isté je, že herci to pri jeho nakrúcaní nemali vôbec jednoduché. Vo všeobecnosti totiž posteľné scény u väčšiny umelcov nepatria k tým obľúbeným. Teraz to Dakota Johnson a Jamie Dornan mali o to ťažšie, že sa okrem nahoty museli popasovať aj so stvárnením nezvyčajných sexuálnych praktík.

Netreba sa preto vôbec čudovať, že spomínaní umelci sú proti tomu, aby ich najbližší kontroverzný film videli. Dakota dokonca svojim slávnym rodičom – Donovi Johnsonovi a Melanie Griffith zakázala prísť na slávnostnú premiéru.

Svoj podiel na brunetkinom rozhodnutí má zrejme aj fakt, že v eroticky ladenom počine ukázala takmer všetky zákutia svojho nahého tela. Na návštevníkov kina tak počas premietania vybehnú na celé plátno jej holé prsia a zadok. „Mama mi poradila, že môžem požiadať, aby na nakrúcaní nebol okrem režisérky nikto iný,” poznamenala v rozhovore pre magazín Glamour Dakota, ktorú filmový milenec ochotne prikrýval dekou vždy, keď bola kamera vypnutá. Vy si pohľad na nahé telo mladej herečky môžete vychutnať v GALÉRII

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu