Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka z Dva a pol chlapa sa vyzliekla: Pozrite na holé prsia otravnej Rose!

Melanie Lynskey, známa ako Rose zo seriálu Dva a pol chlapa, sa vyzliekla pred kamerami. Zobraziť galériu (10)
Melanie Lynskey, známa ako Rose zo seriálu Dva a pol chlapa, sa vyzliekla pred kamerami.

LOS ANGELES – Bez šiat! Hoci si Melanie Lynskey (37) spájajú televízni diváci najmä so sitkomom Dva a pol chlapa, herečka má na konte aj účinkovanie v iných počinoch. Najnovšie je to seriál stanice HBO – Togetherness, v ktorom tmavovláska ukázala svoje nahé vnady. V rozhovoroch sa umelkyňa netajila tým, že nakrúcanie posteľných scén bolo v tomto prípade viac než čudné.

Už sa vyzliekla aj ona! Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že televízna stanica HBO začala vysielať nový seriál s názvom Togetherness. Herečka Amanda Peet, ktorá v ňom stvárňuje jednu z ústredných postáv, sa odhalila hneď v úvodných častiach. Teraz sa v Evinom rúchu predviedla aj jej kolegyňa Melanie Lynskey, známa ako Rose zo sitkomu Dva a pol chlapa.

Tmavovláska stvárňuje v novom komediálnom počine Michelle, ktorá sa do svojho manželstva usiluje prinavrátiť vášeň a iskru. Súčasťou deja sú preto aj posteľné scény so seriálovým mužom Brettom, ktorého hrá jeden z autorov – Mark Duplass. Ten sa na scenároch a réžii podieľa spoločne s bratom Jayom.

Melanie očividne nemá problém s nahotou. Pred kamerami totiž bez ostychu vystavila svoje holé prsia. V jednom z rozhovorov ale prezradila, že aj napriek tomu panovala pri nakrúcaní erotických scén zvláštna atmosféra. „Bolo to divné. Jay bol pri posteli a celý čas nám hovoril, čo máme robiť. Hoci sa každý z nás usiloval k tomu pristupovať profesionálne, na konci dňa sme sa zhodli, že to bolo čudné. Jay priznal, že sa cítil ako cvok, keď hovoril svojmu bratovi, aby niekoho chytal za prsia,” poznamenala so smiechom herečka. 

Takto vyzerajú nahé prsia herečky, ktorá v seriáli Dva a pol chlapa stvárnila otravnú Rose.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerajú nahé prsia herečky, ktorá v seriáli Dva a pol chlapa stvárnila otravnú Rose.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu