Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ukázala bradavky na honosnom plese: Divočina prominentnej milenky v susednej Viedni!

Elisabetta Canalis sa na tanečnom parkete odviazala a prítomným (ne)chtiac ukázala bradavky. Zobraziť galériu (7)
Elisabetta Canalis sa na tanečnom parkete odviazala a prítomným (ne)chtiac ukázala bradavky.

VIEDEŇ – Plesali aj jej prsia! Vo štvrtok večer sa konal 59. ročník prestížneho Opernballu, na ktorom sa zišla celá rakúska smotánka. O pompéznom podujatí je dobre známe, že na ňom nikdy nechýba ani nejaká známa, zväčša kontroverzná, kráska zo zahraničia. Tú si ako osobnú celebritu zvykne pozývať boháč Richard Lugner (82). Tento rok padla jeho voľba na taliansku modelku Elisabettu Canalis (36), ktorá sa preslávila najmä románikom s hercom Georgom Clooneym (53). Nie je však vylúčené, že Rakúšania o nej odteraz budú hovoriť ako o tej kočke, čo v opere ukázala bradavky.

Opernball je v susednom Rakúsku, podobne ako u nás Ples v opere, najsledovanejšou udalosťou roka. Medzi jeho hostí už tradične patria najvýznamnejší ľudia krajiny, členovia vlády, úspešní podnikatelia, ale aj osobnosti zo zahraničia. Poslednú skupinu na aktuálnom ročníku zastupovali napríklad modelka Naomi Campbell a jej menej známa kolegyňa z Talianska – Elisabetta Canalis.

Krásku, ktorá sa vo svete preslávila ako milenka Georga Clooneyho, si do Viedenskej štátnej opery pozval stavebný podnikateľ Richard Lugner. Boháč si po minulé roky takto zaplatil už spoločnosť Pamely Anderson, Paris Hilton, Dity von Teese a vlani bola jeho osobnou celebritou na večer Kim Kardashian.

Elisabetta si pompézny ples užívala plnými dúškami. Potvrdzuje to aj fakt, že na parkete sa naplno odviazala a ruky dvíhala smelo nad hlavu. Na tento tanečný prvok však modelka doplatila. Vo chvíľke nepozornosti jej skĺzli šaty akosi nižšie a na prítomných vykukli jej holé prsia. Tento (ne)chcený  trapas však kráske náladu vôbec nepokazil a ďalej sa veselo zabávala.

Bývalá Clooneyho milenka sa účasťou na Opernballe nezabudla pochváliť ani na sociálnej sieti instagram. „Ďakujem pánovi Lugnerovi, že som sa mohla zúčastniť tohto exkluzívneho podujatia. Bohužiaľ, valčík nepatrí medzi moje silné stránky, ale urobila som všetko, čo bolo v mojich silách a výborne som sa bavila,” pripísala k záberu Elisabetta, o ktorej slovách zrejme málokto pochybuje.  

Elisabetta Canalis predviedla na pompéznom podujatí hotovú divočinu. Odhalené bradavky sa na parkete často nevidia.
Zobraziť galériu (7)
Elisabetta Canalis predviedla na pompéznom podujatí hotovú divočinu. Odhalené bradavky sa na parkete často nevidia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu