Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Novodobý sexsymbol ukázal ženy: Milenka s výstrihom po pupok, manželka zahalená od hlavy až po päty!

Jamie Dornan na slávnostnej premiére pózoval s kolegyňou Dakotou Johnson, aj s manželkou Ameliou Warner. Zobraziť galériu (7)
Jamie Dornan na slávnostnej premiére pózoval s kolegyňou Dakotou Johnson, aj s manželkou Ameliou Warner.

BERLÍN – Obklopený ženami! Jeden z najočakávanejších filmov tohto roka – 50 odtieňov sivej – sa konečne dostal do kín. Jeho slávnostná premiéra, ktorej sa zúčastnili aj herci a tvorcovia, sa konala včera na berlínskom festivale. Stredobodom pozornosti boli samozrejme hlavní predstavitelia. Dakota Johnson (25) pútala pozornosť outfitom s hlbokým výstrihom. Jej filmový milenec Jamie Dornan (33) mal však oči len pre svoju zákonitú manželku, ktorá stavila na oveľa decentnejší outfit.

Herec Jamie Dornan sa stáva zo dňa na deň stále väčšou hviezdou. Vďačí za to úlohe vo filme 50 odtieňov sivej, okolo ktorého je v súčasnosti veľký rozruch. Fešák, ktorý sa živí aj modelingom, v ňom stvárňuje tajomného pána Greya. Ten zaúča do tajov sado-maso praktík nesmelú Anastasiu, ktorú si zahrala dcéra Melanie Griffith a Dona Johnsona – Dakota Johnson.

Sympatická  brunetka si bola vedomá toho, že na slávnostnej premiére bude v centre pozornosti, preto si obliekla šaty s odvážnym výstrihom siahajúcim takmer po pupok. Sexepíl jej pridali aj výrazne nalíčené pery. Dakota však nebola jedinou dámou, ktorej sa Jamie na červenom koberci venoval. Novinárom ochotne pózoval aj so svojou manželkou, anglickou herečkou, speváčkou a skladateľkou Ameliou Warnerovou. Tá si obliekla červený čipkovaný overal, ktorý jej zahaľoval celé telo, a doplnila ho sandálikmi.

Pre Ameliu, ktorá v čase nakrúcania porodila manželovi dcérku, bolo ale zrejme sledovanie posteľných scén trošku nepríjemné. „Nemyslím si, že si tento film budeme doma prehrávať,” poznamenal v jednom z rozhovorov Jamie, ktorý sa tiež netajil tým, že práca na tomto filme, čo sa týka psychiky, nebola vôbec jednoduchá.  

VIDEO: Trailer k filmu 50 odtieňov sivej. 

Päťdesiat odtieňov sivej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu