Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Explózia nahých celebrít: Vyšpúlený zadoček, potetované telo a niečo aj pre milovníkov rýb!

Známe krásky sa vyzliekli z rôznych dôvodov. Zobraziť galériu (6)
Známe krásky sa vyzliekli z rôznych dôvodov.

LOS ANGELES – Nahota vždy zaberie! Toho sú si vedomé aj viaceré hviezdy svetového šoubiznsu, ktoré sa pred objektívom fotografa odhaľujú z rôznych dôvodov. Eroticky ladené zábery majú najnovšie na konte aj speváčka Pink (35), či herečky Dakota Johnson (25) a Helena Bonham Carter (48). Ktorej z nich to v Evinom rúchu najviac pristane?!

Odhodili zábrany! Svetový šoubiznis nie je chudobný na správy pikantnejšieho charakteru. Známe dámy sa totiž celkom rady nechajú zvečniť v dráždivých pózach, prípadne sa odhalia pred kamerami. Uplynulé dni však boli, čo sa nahotiniek týka, akési bohatšie. Fotkami bez šiat sa pochválili rovno tri hviezdy.

Speváčka Pink sa vyzliekla, aby podporila dobrú vec. Bilbord s jej nahým potetovaným telom bude zdobiť Times Squere a má za úlohu upozorniť na aktivity neziskovej organizácie PETA, ktorá bojuje za práva zvierat. „Cíťte sa pohodlne vo vlastnej koži a nechajte zvieratám tú ich,” hlása slogan, s ktorým je stotožnená aj blondínka. Ako sama priznala, v minulosti bola sebecká a občas si na seba kožušinový kúsok dala, no dnes tento trend bojkotuje.

Explózia nahých celebrít: Vyšpúlený
Zobraziť galériu (6)

Aj herečka Helena Bonham Carter sa vyzliekla, aby podporila zvieratká. Jej nahota má pomôcť ohrozeným morským rezerváciám po celom svete, na ktoré orientuje svoju činnosť nadácia Blue Marine. Zaujímavosťou je, že umelkyňa má z rýb fóbiu, no keďže išlo o dobú vec, prekonala sa. Na záberoch pózuje úplne holá s obrovským, 27-kilovým tuniakom. „Rozhodla som sa čeliť svojmu strachu,” okomentovala nezvyčajné fotenie výstredná brunetka. 

Explózia nahých celebrít: Vyšpúlený
Zobraziť galériu (6)

A do tretice je tu Dakota Johnson, ktorá sa dostala do centra pozornosti v súvislosti s ošiaľom okolo eroticky ladeného filmu 50 odtieňov sivej. Hlavná predstaviteľka sa spoločne s filmovým milencom objavila na stránkach W magazinu, kde na jednej z fotografií leží na zemi úplne nahá. 

Explózia nahých celebrít: Vyšpúlený
Zobraziť galériu (6)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu