Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Americká topmodelka strašila v uliciach: Pozor, ide vyžitá mátoha!

Janice Dickinson už dávno nie je tou oslnivou kráskou. Zobraziť galériu (6)
Janice Dickinson už dávno nie je tou oslnivou kráskou.

LOS ANGELES – Z krásky je strašidlo! Janice Dickinson (59) patrila kedysi medzi topmodelky, na ktoré bola radosť pozerať. S pribúdajúcimi rokmi však rástla aj jej chuť po plastických operáciách, či vylepšeniach, ktoré sa na zovňajšku hviezdy škaredo podpísali. Dnes o nej rozhodne nemožno hovoriť ako o atraktívnej žene. Ba čo viac, pohľad na ňu mnohých vydesí.

Janice Dickinson bola v 70. a 80. rokoch vychytenou manekýnkou. Svojim šarmom zdobila prehliadky najznámejších módnych domov a titulné stránky tých najprestížnejších časopisov. Na svoje úspechy však tmavovláska, ktorá sa označuje za prvú supermodelku, môže už len spomínať. Kvantum plastických operácií a drastických diét z nej totiž časom urobili neatraktívnu mátohu.

Pri pohľade na Janice by jej len málokto uveril, že sa kedysi živila modelingom. Postavu má nechutne šľachovitú, poznačenú anorexiou a prehnaným cvičením. Silikónové prsia, botoxové pery a nespočetne veľakrát vyhladená tvár zničili na tmavovláskinom zovňajšku akúkoľvek prirodzenosť. Nečudo, že keď sa bývalá manekýnka nedávno zjavila v amerických uliciach, okoloidúci si ju zhrozene obzerali.

Vyžitá šesťdesiatnička podstúpila prvý zákrok vo svojich 38 rokoch a nedávno vyšlo najavo, že je kvôli svojej záľube riadne zadlžená. Ktovie, či si už s vylepšeniami dá pokoj. Ako sama nedávno poznamenala, na jej tele už ani niet miesta, ktorého by sa ruka plastického chirurga nedotkla. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu