Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra speváčky Whitney Houston: Včera bez známok života, dnes v umelom spánku!

Bobbi Kristina Brown Zobraziť galériu (12)
Bobbi Kristina Brown (Zdroj: Twitter)

ATLANTA - Dcéra zosnulej speváčky Whitney Houstonovej, Bobbi Kristina Brownová, sa nachádza v nemocnici v umelom spánku po tom, čo bola v sobotu nájdená bezvládne vo vani plnej vody vo svojom dome v Roswelli v štáte Georgia. Informovala o tom americká televízna stanica CNN s odvolaním sa na nemenovaný zdroj z okolia rodiny.

Dvadsaťjedenročnú Brownovú, ktorá nedýchala, objavil manžel v sobotu dopoludnia. Zavolal sanitku a do príchodu polície sa ženu pokúšal oživovať, uviedla policajná hovorkyňa Lisa Hollandová. Následne do domu dorazili aj záchranári. "Je stále nažive a dýcha, jej presný stav ale nepoznám," vyhlásila v sobotu Hollandová.
 
Čo za incidentom stálo, nie je jasné, polícia sa ale domnieva, že mohlo ísť o zdravotnú indispozíciu. Vyšetrovatelia vraj na mieste nenašli nič, čo by nasvedčovalo spojitosť s drogami či alkoholom. Brownová je dcérou Houstonovej a R & B speváka Bobbyho Browna. Známa speváčka Whitney Houstonová zomrela nešťastnou náhodou utopením vo vani hotelového apartmánu v Beverly Hills. K jej smrti však prispela aj choroba srdca a kokaín, ktorého bola chronickým užívateľom. Speváčkino mŕtve telo bolo nájdené 11. februára 2012. Mala 48 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu