Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vypadnú vám oči! Donatella Versace predtým, než zo seba spravila obludu

Donatella Versace vyzerá v súčasnosti ako obluda. Zobraziť galériu (7)
Donatella Versace vyzerá v súčasnosti ako obluda.

MILÁNO – Bolo to potrebné?! Hoci je Donatella Versace (59) vo svete módy uznávanou osobou, vďaka preplastikovanému zovňajšku dostáva samé nelichotivé prívlastky. Mnohí jej nepovedia inak ako príšera, obluda, či monštrum. Kedysi však blondínka vyzerala ako úplne normálna žena. Neveríte? Presvedčte sa o tom na vlastné oči.

Nevedela, kedy prestať! Keby Donatella Versace dokázala ovládať svoju závislosť od plastickej chirurgie, zrejme by dnes vyzerala úplne inak. Nespokojnosť s výzorom a honba za dokonalosťou totiž módnu návrhárku dohnali k tomu, že je z nej odpudzujúca kreatúra. Odborníci si dokonca ani netrúfajú odhadnúť, koľkokrát sa dala blondínka celkovo vylepšiť.

Výsledok je však hrozivý a pohľad na Donatellu naháňa ľuďom strach. Inak tomu nebolo ani na tohtotýždňovej módnej šou, z ktorej znovu vzišlo zopár desivých fotografií. Prekvapivé ale na tom je, že pred desiatkami rokov bola aj blondínka žena, ako každá iná.

Svoju premenu začala Donatella zosvetľovaním vlasov a peroxidový vzhľad preferuje dodnes. Ako vidno, často tiež navštevovala solária a používala samoopaľovacie krémy. Potom nasledovalo množstvo plastických operácií a drastické diéty. No a dnes, keď sa pani Versace hádam každý smeje, ona pôsobí, akoby bola so sebou maximálne spokojná. 

Takto vyzerala Donatella Versace kedysi.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala Donatella Versace kedysi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu