Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bohyňa je späť a otŕča nahé telo: Zhodila kilečká, pomohla si aj retušou!

Kelly Brook vyzerá na aktuálnych záberoch oveľa lepšie, než pred niekoľkými mesiacmi. Zobraziť galériu (6)
Kelly Brook vyzerá na aktuálnych záberoch oveľa lepšie, než pred niekoľkými mesiacmi.

LONDÝN – Predviedla sa v celej kráse! Kelly Brook (35) je už dlhšiu dobu považovaná za najsexi ženu Británie. Minulý rok ju však potrápili pribraté kilogramy, ktorých sa ale rýchlo rozhodla zbaviť. A zdá sa, že v chudnutí bola úspešná. Božskú postavičku najnovšie pretŕča na stránkach obľúbeného magazínu, ktorý jej k dokonalosti pomohol aj miernou retušou.

Späť vo forme! Kelly Brook nikdy nepatrila k vychudnutým kráskam. Napokon, aj svoju kariéru si vybudovala vďaka tomu, že bolo jej telo zaoblené na tých správnych miestach. Ustrážiť si hmotnosť však nie je vôbec jednoduché. Hovoriť by o tom vedela nejedna žena. A britská glamour modelka nie je výnimkou.

S príchodom nového roka sa však Kelly zaťala a rozhodla sa prebytočných kilogramov zbaviť. Popri pravidelnom pohybe drží aj kontroverznú Atkinsonovú diétu. A výsledok na seba nenechal dlho čakať. Kelly sa svojím schudnutým telíčkom pýši na stránkach magazínu Love, pre ktorý pózovala úplne nahá.

K dokonalosti však pomohli kráske zrejme aj grafici. O Kelly Brook je všeobecne známe, že je fanúšičkou retuše. Úpravou vraj prechádzajú aj zábery z jej súkromia, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach. Prekvapilo vás to? Tak potom by ste mali vedieť, že medzi celebritnými kráskami nie je jediná. Privátne fotky si smelo upravujú aj Beyoncé, Kim Kardashian, či Mariah Carey. 

Kelly Brook na stránkach magazínu Love pózovala úplne nahá.
Zobraziť galériu (6)
Kelly Brook na stránkach magazínu Love pózovala úplne nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu