Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Svet má novú sexbombu: Pri pohľade na ňu zabudnete dýchať!

Charlotte Mckinney má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (8)
Charlotte Mckinney má sexepílu na rozdávanie.

LOS ANGELES – Nová bohyňa na obzore! Krásky budujúce si kariéru cez svoje telo a atraktívny zovňajšok by sa mali mať na pozore. Na krk im totiž dýcha atraktívna a mladá konkurencia - glamour modelka Charlotte Mckinney (22). Táto sexbomba s prírodnými päťkami si získava nových fanúšikov každým dňom. A je dosť pravdepodobné, že očarí aj vás!

Budete si chcieť zahryznúť! Americká sieť rýchleho občerstvenia veľmi dobre vie, čo platí na mužských zákazníkov. Do reklám preto pravidelne obsadzuje tie najväčšie sexice, ktoré v reklamách odhaľujú svoje krivky a s chuťou si pochutnávajú na šťavnatých hamburgeroch. V najnovšom spote exceluje Charlotte Mckinney, ktorá sa do povedomia dostala vďaka tomu, že sociálnu sieť instagram pravidelne zásobovala svojimi sexi fotkami.

Charlotte disponuje štíhlym telom a bujnými vnadami, ktoré nie sú výsledkom plastickej chirurgie. Kombinácia blonďavých vlasov, modrých očí a sladkej tváričky navyše ulahodí očiam nejedného chlapa. Vďaka vzhľadu mnohí prirovnávajú Mckinney ku Kate Upton. Ona však z toho príliš nadšená nie je. „Myslím si, že sme dve úplne odlišné osoby. Ale je pravdou, že obdivujem jej kariéru a to, že odvádza skvelú prácu,” povedala v rozhovore pre foxnews.com americká modelka. 

VIDEO: Reklama, v ktorej Charlotte Mckinney predvádza svoje telo a sexepíl. 

Charlotte McKinney

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu