Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spevácka hviezdička sa strápnila pred fotografmi: Ups, toto nemal nikto vidieť!

Demi Lovato si pustila fotografov pod sukňu. Zobraziť galériu (5)
Demi Lovato si pustila fotografov pod sukňu.

BEVERLY HILLS – Chúďatko! Vystupovať z auta v minisukni nie je vôbec jednoduché. Najnovšie by o tom vedela hovoriť aj Demi Lovato (22). Sympatickú speváčku navyše zradili kratučké šaty v tej najnevhodnejšej chvíli – keď na ňu striehol dav fotografov. Tých porotkyňa súťaže X Factor nechtiac pustila pod sukňu.

Nepozorná! Nohavičkový trapas má na konte nejedna slávna žena. Tým, ktoré sa chcú zviditeľniť, sa prihodí akože náhodne, iné sú v tom ozaj nevinne. Do druhej skupiny patrí aj speváčka Demi Lovato, ktorej sa toto faux pas stalo pri príchode na nedávnu párty. Keďže išlo o spoločenské podujatie, nechýbali na ňom ani novinári a fotografi, ktorí to pohotovo zdokumentovali.

Demi ukázala okrem nohavičiek aj bacuľatejšie stehná. Mladá speváčka je na svoje oblé krivky hrdá a nedávno dokonca verejne ďakovala Beyoncé a Kim Kardashian za to, že propagujú postavy typu krv a mlieko. Svoj podiel na tom má aj tmavovláskina minulosť.

Lovato nedávno otvorene priznala, že v detstve trpela poruchami stravovania. „Bolo to tu stále, no prejavovať sa to začalo až v ôsmich či deviatich rokoch. Začala som hladovať, potom sa zasa vrhala na jedlo a znova hladovala. Bol to jeden veľký zápas, ktorý sa odohrával v mojom vnútri. Veľmi sa to skomplikovalo, až som zvracala krv. Toto mi pomohlo uvedomiť si, že ak to nezastavím, zomriem,” vyznala sa v jednom z rozhovorov úspešná kráska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu