Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nočná mora zo šoubiznisu: Pohľad na túto príšeru vám nedá spať!

Donatella Versace vyzerá hrôzostrašne. Zobraziť galériu (7)
Donatella Versace vyzerá hrôzostrašne.

PARÍŽ – Videli ste už niekedy škaredšiu ženu?! Donatella Versace (59) je vo svete módy odborníčkou, o tom niet pochýb. Veľmi dobre by sa ale uchytila aj vo svete filmu, konkrétne v hororoch. Blonďavá dizajnérka je totiž posadnutá plastickými operáciami, ktoré z nej urobili riadnu príšeru. A zachrániť to nedokáže už ani mejkap.

Stále horšie a horšie! O katastrofálnom vzhľade módnej dizajnérky Donatelly Versace sa toho už veľa popísalo. Blondínka začala s plastickými operáciami a rôznymi vylepšeniami niekedy okolo roku 1990. V kuloároch šoubiznisu sa šepká, že ich podstúpila zhruba 50. Honba za dokonalosťou a mladistvým vzhľadom však má opačný efekt. Rodáčka z Talianska vyzerá príšerne.

Najnovšie fotografie Donatelly Versace pochádzajú z jej módnej šou, ktorá sa konala v Paríži. Blondínka predstavovala kolekciu na jar a leto 2015, no oveľa viac ako modelmi pútala pozornosť svojou hroznou tvárou. Nepomohlo jej ani líčenie. Práve naopak, s bledou pleťou a perami dokonca vyzerala ako mŕtvola.

Módna dizajnérka však na podujatí nebola jedinou dámou posadnutou zákrokmi. Pod nôž a ihly si veľmi rada ľahne aj herečka Goldie Hawn, ktorá je s Donatellou veľká kamarátka. Ešte šťastie, že pred fotografmi spoločne s týmito kreatúrami pózovala herečkina dcéra Kate Hudson. Tá to svojim sexepílom aspoň trošička zachránila. 

Donatella Versace (uprostred) s kamarátkou Goldie Hawn (vľavo) a jej dcérou Kate Hudson (vpravo) - dve strašidlá a jedna kráska.
Zobraziť galériu (7)
Donatella Versace (uprostred) s kamarátkou Goldie Hawn (vľavo) a jej dcérou Kate Hudson (vpravo) - dve strašidlá a jedna kráska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu