Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO z červeného koberca: Hrošica v záclone, vyprsená Aniston a Pretty Woman v životnej forme!

Dascha Polanco, Jennifer Aniston a Julia Roberts pútali na červenom koberci pozornosť. Zobraziť galériu (23)
Dascha Polanco, Jennifer Aniston a Julia Roberts pútali na červenom koberci pozornosť.

LOS ANGELES – Jedny ohúrili, iné nie! V nedeľu večer bolo v Hollywoode opäť rušno. Konalo sa totiž odovzdávanie filmových a televíznych cien SAG Awards 2015. Ako už býva zvykom, herečky boli v centre pozornosti aj vďaka všakovakým róbam. Jennifer Aniston (45) stavila na hlboký výstrih, Julia Roberts (47) ohurovala vizážou. Ich menej známa kolegyňa Dascha Polanco (32) sa postarala o katastrofu večera.

Odovzdávanie akýchkoľvek cien je vždy ostro sledovaným podujatím. Hviezdy filmového plátna sa naposledy zišli počas uplynulého víkendu, keď boli vyhlasované mená víťazov 21. ročníka SAG Awards. Na pódiu sa ukázala aj Julia Roberts, ktorú si väčšina ľudí spája najmä s jej účinkovaním vo filme Pretty Woman. Sympatická herečka oslávi o 3 roky okrúhlu päťdesiatku, no jej tvár vyzerá stále mladistvo a skutočný vek by jej uhádol asi len málokto.

Neprehliadnuteľnou bola počas večera i Jennifer Aniston. Tá si v poslednej dobe akosi obľúbila hlboké výstrihy a nesklamala ani teraz. V šatách z dielne Johna Galliana, ktoré vytvoril v roku 1998, hrdo pretŕčala svoje prednosti.

Ocenených v jednotlivých kategóriách nájdete na www.telkac.sk

Na červenom koberci sa objavilo ešte viacero vydarených outfitov. Poniektoré dámy však výber róby príliš nezvládli. Spomenúť možno napríklad seriálovú herečku Daschu Polanco. Tmavovláska sa navliekla do bielych šiat, ktoré jej odhaľovali celý chrbát a zvýrazňovali zadok. Keďže herečka má skôr kyprú postavu, tento model jej príliš nelichotil. Práve naopak. 

Viacero rób z podujatia nájdete v GALÉRII. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu