Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prominentná štrnástka si koleduje o škandál: Puritánov určite porazí!

Willow Smith sa touto fotografiou postarala o poriadny rozruch. Zobraziť galériu (8)
Willow Smith sa touto fotografiou postarala o poriadny rozruch.

LOS ANGELES – Opäť v centre pozornosti! Nie je žiadnym tajomstvom, že dcéra herca Willa Smitha (46) – Willow (14) rada provokuje výstrednosťou. Najnovšie sa hlási o slovo kontroverznou fotografiou s holými prsiami. Nečudo, že vzhľadom na neplnoletosť prominentnej dcérušky zdvíhajú konzervatívni jedinci varovný prst.

Príliš vyspelá! Herci Will a Jada Smithovci sú nielen svetovo známymi, ale aj poriadne benevolentnými rodičmi. Pravidelne to potvrdzuje dcéra umeleckého páru – Willow, ktorá miluje výstrednosť a všetko, čo je kontroverzné. Pred necelým rokom vyrobila prominentným rodičom poriadny malér, keď na sociálnej sieti zverejnila záber, na ktorom ležala v posteli s o sedem rokov starším frajerom. Spálňovou momentkou sa v tom čase zaoberala dokonca aj sociálka.

V týchto dňoch sa o mladučkej tínedžerke hovorí opäť. Willow sa totiž svetu pochválila fotkou, na ktorej má oblečený top s potlačou nahého ženského tela. Hoci podobné módne vychytávky nie  sú žiadnou novinkou, určite stojí za zváženie fakt, že školáčka mohla s nosením tohto kúsku ešte nejaký ten rok počkať.

Matka výstrednej štrnástky si ale z toho, že jej dcéra poburuje svet, ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, obraňuje ju. „Prečo znečisťujete niečo, čo nie je špinavé?!” reagovala nedávno na margo nezvyčajnej prezentácie svojej ratolesti Jada Smith. „Chcem, aby moje deti boli šťastné a zostali sami sebou,” dodala umelkyňa, ktorá nezvyčajný top z tínedžerkinho šatníku vyhadzovať určite nebude. 

Štrnásťročná Willow Smith spôsobila rozruch tričkom, na ktorom sú vyobrazené nahé ženské prsia.
Zobraziť galériu (8)
Štrnásťročná Willow Smith spôsobila rozruch tričkom, na ktorom sú vyobrazené nahé ženské prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu