Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šťavnatý zadok a bujné vnady aj na prahu 50-tky: Telo tejto bohyne nikdy neomrzí!

Salma Hayek využila pred kamerami všetky svoje zbrane. Zobraziť galériu (7)
Salma Hayek využila pred kamerami všetky svoje zbrane.

LOS ANGELES – Stále rovnako zmyselná! Hoci herečku Salmu Hayek delia od okrúhlych 50-tych narodenín už len dva roky, postavou by mohla pokojne konkurovať mladším ročníkom. Mexická venuša je totiž zaoblená na tých správnych miestach a pohľad na jej odhalené krivky ulahodí hádam každému. Nečudo, že v najnovšom filme pobehuje väčšinu času len sporo odetá.

Využila všetky svoje zbrane! Kráska s mexickými koreňmi – Salma Hayek sa vo svojom najnovšom počine predvedie v nezvyčajnej úlohe. V akčnom filme s názvom Everly totiž stvárňuje luxusnú prostitútku, ktorá sa odvráti od svojho šéfa a stane sa policajnou informátorkou. Po tomto rozhodnutí nasleduje boj o prežitie. “Zamestnávateľ“ krásnej tmavovlásky na ňu totiž pošle viacerých zabijakov, ktorým sľúbi mastnú odmenu.

Ako naznačuje už aj trailer, Salma pred kamerami vystriedala množstvo zbraní. „Možno to na prvý pohľad nevyzerá byť fyzicky náročné, ale opak je pravdou. Sú veľmi ťažké,” povedala na margo toho v jednom z rozhovorov herečka. Najviac sa jej pozdávali špeciálne vidlicové meče – sai, s ktorými bol zobrazovaný aj Raphael z Ninja korytnačiek.

Tvorcovia filmu však mužských divákov potešia aj pohľadom na odhalené krivky šarmantnej päťdesiatničky. Tá bez okolkov priznala, že počas nakrúcania bola väčšinu času odetá naozaj len minimálne. Nuž, sťažovať sa určite žiaden z divákov nebude. 

VIDEO: Trailer k filmu Everly, kde stvárňuje ústrednú postavu Salma Hayek.

Everly

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu