Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z neznámej modelky kráľovská milenka: Táto Nemka zneužila princa Harryho!

Anastasia Plewka Guseva je v Nemecku za hviezdu. Vďačí za to údajnému romániku s princom Harrym. Zobraziť galériu (6)
Anastasia Plewka Guseva je v Nemecku za hviezdu. Vďačí za to údajnému romániku s princom Harrym.

BERLÍN – Užila si svojich päť minút slávy! V Nemecku plnila počas tohto týždňa stránky novín Anastasia Plewka Guseva (23). Tú už verejnosť začala vnímať ako milenku princa Harryho (30). Doposiaľ nie príliš známa modelečka totiž pre domáce médiá porozprávala o svojom údajnom romániku s členom britskej kráľovskej rodiny. Ktovie, či samotný mladík vôbec tuší, ako sa blondínka prostredníctvom neho zviditeľňuje...

A je z nej hviezda! Anastasia Plewka Guseva bola ešte pred pár dňami pomerne neznáma. Azda len pár jedincov si pri jej mene vybavilo súťaž Nemecko hľadá supermodelku, v ktorej sa v roku 2008 dostala do top tridsiatky. Počas uplynulých dní sa však blondínka postarala o oveľa väčší rozruch. Jej meno totiž svieti na prednej strane časopisu Gala, ktorému porozprávala o noci strávenej s britským princom Harrym.

Dvojica sa podľa Anastasiinho rozprávania stretla prvýkrát počas módnej prehliadky v Abu Dhabi. „Išla som po schodoch a Harry sa zrazu ocitol v mojej blízkosti. Pozeral sa na mňa a usmial sa,”  priblížila modelka pre spomínaný magazín. Nasledovalo pozvanie k princovmu stolu určenému pre VIP hostí. Mladou Nemkou boli vraj očarení aj jeho kamaráti.

Harry sa snažil Anastasiu uhnať najskôr rečami. Ospevoval nemecké pivo a typické kroje. „Neskôr sme sa presunuli na tanečný parket, kde sme sa postupne zblížili. Dotýkal sa mojich vlasov, hladkal ma po krku a potom sa naše pery dotkli,” zaspomínala si na intímnosti s členom kráľovskej rodiny mladá blondínka.

Guseva údajne z párty odišla domov sama. Neodbytný Harry ju ale neskôr kontaktoval a zavolal ju na preteky F1 a ďalšiu párty. Ako slušná dáma pozvanie prijala a so známym Britom si opäť zaflirtovala. „Harry môže dostať každú, ale mňa jednoducho nie,” uzavrela v rozhovore Anastasia, ktorej určite každý verí, že ak sa s princom vôbec stretla, tak určite zostali iba pri bozkoch. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu