Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dcéra známeho záletníka ovládla mólo: Takú divnú modelku ste určite nevideli!

Anna Ermakova bola hviezdou berlínskeho týždňa módy. Zobraziť galériu (10)
Anna Ermakova bola hviezdou berlínskeho týždňa módy.

BERLÍN – Zvláštna! Zrejme takýto prívlastok napadne väčšine ľudí, keď zbadá modelku Annu Ermakovu. Štrnásťročná dievčina, ktorej otcom je známy tenista a záletník Boris Becker (47), totiž svojim vzhľadom upúta každého. Počas uplynulých dní zažiarila aj na berlínskom týždni módy. Keď sa modrooká slečna objavila na móle, bola jednoducho neprehliadnuteľná.

Nezvyčajná kombinácia! Boris Becker je vo svete známy nielen tenisovými úspechmi, ale aj milostnými avantúrami. Tých mal športovec požehnane. A to aj napriek tomu, že nie je žiadny krásavec. Pomerne škandalózny bol napríklad jeho románik s ruskou modelkou Angelou Ermakovovou, z ktorého vzišla dcéra Anna.

Z nemanželského dieťaťa je dnes už štrnásťročná slečna, ktorá svojim vzhľadom prekvapí hádam každého. Kombinácia maminých exotických čŕt a otcových génov sa postarala o to, že Anna z davu vytŕča, aj keby nechcela. Inak tomu nebolo ani na berlínskom týždni módy, kde mala Beckerova dcéra svoj debut.

V rozhovoroch sa Anna netajila tým, že účasť na prestížnom podujatí vníma ako obrovský úspech. „Toto všetko je pre mňa ako sen, ktorý sa stal skutočnosťou. Moje priateľky túžia po podobnej šanci,” poznamenala v rozhovore pre časopis BILD mladučká modelka. Sama si je vedomá tiež toho, že zvučné meno jej otvára mnohé dvere. „Keď ma ľudia poznajú, nemôžem zo seba predsa spraviť niekoho neznámeho,” dodala.

K dcére sa v porovnaní s minulosťou hrdo hlási aj jej prominentný tatko. „Aká nádherná mladá dáma,” napísal pod záber z prehliadky športovec, ktorý sa Annou chválil na sociálnej sieti. Čo na dievčinu s neobvyklým vzhľadom hovoríte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu