Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozchod fešáka z Twilightu: Túto krásku poslal k vode!

Marie Avgeropoulos a Taylor Lautner Zobraziť galériu (13)
Marie Avgeropoulos a Taylor Lautner (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký herec Taylor Lautner, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal vďaka ságe Twilight, už netvorí pár s kanadskou herečkou a modelkou Marie Avgeropoulos. "Ich rozchod bol priateľský," povedal pre E! News nemenovaný zdroj, podľa ktorého si 22-ročný rodák z Grand Rapids v Michigane a modelka povedali zbohom už pred niekoľkými mesiacmi.

Dvojica sa dala dohromady predvlani v New Yorku, kde nakrúcali film Tracers, ktorý do amerických kín uvedú 20. marca. Lautner si podľa spomínaného zdroja z rozchodu ťažkú hlavu nerobí. V súčasnosti sa vraj stretáva s inými dievčatami, nemá však žiadny vážny vzťah. V minulosti randil napríklad s Lily Collins či Taylor Swift. 

Taylor Lautner sa stal známym najmä vďaka účinkovaniu v upírskej ságe Twilight (2008 - 2012). Okrem toho sa predstavil aj vo filmoch ako Dvanásť do tucta 2 (2005), Dobrodružstvá na planéte detí (2005), Valentín (2010), Bez dychu (2011), v ktorom stvárnil hlavnú postavu, či Dospeláci 2 (2013). Jeho kolegyňa Marie Avgeropoulos sa objavila napríklad v romantickej komédii Milujem ťa, Beth Cooperová (2009), dobrodružnom fantasy Percy Jackson: Zlodej blesku (2010), trileri Dcéra ako rukojemník (2010) či životopisnej dramédii 50/50 (2011). 

Taylor Lautner, známy najmä z Twilightu, sa rozišiel s krásnou herečkou a modelkou Marie Avgeropoulos.
Zobraziť galériu (13)
Taylor Lautner, známy najmä z Twilightu, sa rozišiel s krásnou herečkou a modelkou Marie Avgeropoulos.  (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu