Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Fešanda z Armagedonu ukázala gigantické bruško: Vyzerá famózne!

Liv Tyler vďaka tehotenstvu žiari. Zobraziť galériu (6)
Liv Tyler vďaka tehotenstvu žiari.

NEW YORK – Pekná a spokojná! Herečka Liv Tyler (37), ktorú si mnohí spájajú s účinkovaním vo filme Armagedon, prežíva momentálne krásne životné obdobie. Už čoskoro totiž privedie na svet svojho druhého potomka. Gigantické bruško sympatická brunetka vôbec neskrýva, práve naopak. S úsmevom na tvári ho hrdo ukazuje celému svetu.

Tehotenstvo si užíva! Herečka Liv Tyler sa už čochvíľa stane dvojnásobnou mamičkou. Pod srdcom nosí dieťatko, ktorého otcom je jej manažér David Gardner. Hoci kráska otehotnela len po pár mesiacoch randenia, zdroje z okolia dvojice prezradili, že dvojica sa na spoločného potomka veľmi teší.

Hovorí sa, že pre mnohé ženy je tehotenstvo najkrajším obdobím v živote. Svoje o tom vie zrejme aj brunetka, ktorá rastúce bruško zachytáva na fotografiách. Pred pár dňami sa ale dala zvečniť aj na maliarske plátno. Odetá len v spodnej bielizni pózovala kamarátke a zároveň kolegyni Jemime Kirke.

V rozhovore pre magazín Town & Country sa Liv netajila tým, že chvíle radostného očakávania si užíva. „Je sranda, keď nemusíte držať diétu,” poznamenala so smiechom brunetka, ktorá má z prvého manželstva synčeka Mila.  „Najzábavnejšie na celom tehotenstve sú materské hormóny, ktoré ma zaplavujú. V mojom tele sú prítomné stále viac a robia ma lepšou matkou aj pre Mila,” dodala Tyler.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu