Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dcéra Michaela Jacksona vyrástla do krásy: Z ušatej copane je dnes atraktívna kočka!

Paris Jackson už dávno nie je tým ušatým dievčatkom, čo kedysi. Zobraziť galériu (6)
Paris Jackson už dávno nie je tým ušatým dievčatkom, čo kedysi.

LOS ANGELES – Dospieva a mení sa na ženu! Meno dcéry zosnulého Micheala Jacksona (†50) - Paris (16) sa v médiách spája prevažne so škandálmi. Za zmienku ale určite stojí aj vzhľad známej tínedžerky. V priebehu rokov sa totiž nevýrazné dievčatko zmenilo na neprehliadnuteľnú tínedžerku.

Príliš skúsená! Paris Jackson má síce len šestnásť rokov, no prežila už toho viac, ako väčšina jej rovesníčok. Popularita a škandály Kráľa popu sa výrazne podpísali na psychike mladej dievčiny, ktorá sa v roku 2013 dokonca pokúsila o samovraždu.

S otcovou smrťou sa Paris ani po rokoch nevie vyrovnať. „Je to pre mňa skutočne ťažké, lebo osoba, ktorú som najviac milovala, nie je medzi nami. Chýba mi každý deň,” vyznala sa na Silvestra zo svojich pocitov prostredníctvom sociálnej siete.

K odkazu pridala brunetka aj fotografiu spred niekoľkých rokov, na ktorej je ešte maličkým dievčatkom. Ako vidno, Paris každým dňom zreje do krásy a podľa názorov mnohých na svoj vek vôbec nevyzerá. Magnetizujúci pohľad, pekná tvár a plné pery ju navyše robia neprehliadnuteľnou. Niet preto pochýb, že u silnejšieho pohlavia má kráska v budúcnosti záujem zaručený. 

Z Paris Jackson je dnes atraktívna tínedžerka.
Zobraziť galériu (6)
Z Paris Jackson je dnes atraktívna tínedžerka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu