Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trápenie krásnej modelky a raperky: Život jej strpčuje porucha s krkolomným názvom!

Iggy Azalea Zobraziť galériu (7)
Iggy Azalea (Zdroj: FB)

NEW YORK - Austrálska rapperka Iggy Azalea má poruchu temporomandibulárneho kĺbu. Dvadsaťštyriročná interpretka informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, že jej poruchu čeľustno-sánkového kĺbu diagnostikovali v novembri 2014.

Rodáčka zo Sydney tiež napísala, že sa tento rok začne o seba viac starať a v súčasnosti pokračuje v práci na druhej štúdiovke. "Nemyslím si, že západná medicína uznáva, aký obrovský vplyv má psychický stres na naše telá. Ale verím, že je to tak. Nemyslím si, že mi to zabráni robiť hocičo, čo chcem, ale zároveň som si vďaka tomu uvedomila, aké je dôležité starať sa o seba," dodala hudobníčka.

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa narodila v Sydney, no ako šestnásťročná sa presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Vlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu