Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa herečka predáva dom po zosnulej hviezde: Vila Heatha Ledgera na predaj!

Michelle Williams Zobraziť galériu (2)
Michelle Williams (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Michelle Williams predala dom, v ktorom žila s dnes už zosnulým austrálskym hercom Heathom Ledgerom.

Šesťizbovú nehnuteľnosť v newyorskom Brooklyne kúpila dvojica ešte v roku 2005 za 4,4 milióna dolárov, pričom o dva roky neskôr ohlásili rozchod. Tridsaťštyriročná rodáčka z mesta Kalispell v Montane ostala vo vile bývať aj po hercovej smrti v roku 2008. Za dom s práčovňou, vínnou pivnicou a garážou pre tri autá zaplatil nový majiteľ 8,8 milióna dolárov (v prepočte približne 7,24 milióna eur). Herečka a jej dcéra Matilda Rose sa vraj teraz chcú presťahovať do Los Angeles.

Michelle Williams odštartovala hereckú kariéru malými rolami v televízii a známou sa stala ako 17-ročná vďaka úlohe Jen Lindley v tínedžerskom seriáli Dawsonov svet (1998 - 2003). Svoj prvý väčší úspech dosiahla vďaka romantickej dráme Skrotená hora (2005), ktorá jej v roku 2006 vyniesla nomináciu na Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Zahrala si aj v snímkach ako Dick (1999), Obyčajní hrdinovia (2004), Wendy a Lucy (2008), Mamut (2009), Prekliaty ostrov (2010), Take This Waltz (2011) či Cesta do krajiny Oz (2013).

V roku 2010 účinkovala v romantickej dráme Blue Valentine, za čo si vyslúžila prvú nomináciu na Oscara za hlavnú rolu. Druhú nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe získala za stvárnenie Marilyn Monroe v snímke Môj týždeň s Marilyn (2012). Za túto úlohu si odniesla Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon vo filme - komédii alebo muzikáli. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu