Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozprávkový obrad Kim Kardashian, ďalšie áno Pamely Anderson, aj bezlepková hostina: Svadby slávnych v 2014!

Jennifer Esposito, Kim Kardashian a Kanye West aj Pamela Anderson v roku 2014 prežili svoj veľký deň. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Esposito, Kim Kardashian a Kanye West aj Pamela Anderson v roku 2014 prežili svoj veľký deň. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES/LONDÝN - Rok 2014 vniesol do sveta celebrít mnohé nové manželstvá. Pozrite sa s nami na prehľad prominentných sobášov.

Na prelome rokov 2013 a 2014, konkrétne 31. decembra 2013, sa na ranči Hummingbird Nest v kalifornskej Santa Susane vydala americká herečka Kaley Cuoco. Jej manželom sa stal tenista Ryan Sweeting

31. decembra 2013 uzavreli manželstvo aj americká herečka a komička Lily Tomlin a americká režisérka a scenáristka Jane Wagner. Do manželského zväzku vstúpili po 42 rokoch vzťahu. 

4. januára sa americká herečka a speváčka Alexa Vega vydala za speváka Carlosa Penu Jr.. Obrad sa uskutočnil v mexickom meste Puerto Vallarta. 

4. januára si americký herec Justin Bartha, známy napríklad ako Doug Billings z trilógie Vo štvorici po opici (2009, 2011, 2013), vzal za manželku osobnú trénerku Liu Smith. Svadba sa konala na havajskom ostrove Oahu. 

5. januára sa v Melbourne oženil austrálsky herec Liam McIntyre, známy najmä ako hrdina ostatných dvoch sezón seriálu Spartakus: Krv a piesok (2010 - 2013). Jeho manželkou sa stala speváčka a herečka Erin Hasan. 

V januári sa kanadsko-americká herečka Pamela Anderson po druhý raz vydala za filmového producenta Ricka Salomona, ktorý bol na prelome rokov 2007 a 2008 niekoľko mesiacov jej tretím manželom. 

V januári sa konala svadba Bobbi Kristiny Brown, dcéry zosnulej americkej speváčky Whitney Houston a jej bývalého manžela Bobbyho Browna, s Nickom Gordonom. Zaujímavosťou je, že Gordona vychovávala Houston od 12 rokov ako vlastného syna, takže mladomanželia spolu dospievali. 

22. februára povedala americká speváčka Kimberly Wyatt, známa z už nefungujúcej formácie The Pussycat Dolls, „áno“ modelovi Maxovi Rogersovi. 

Vo februári sa tajne zosobášili americký herec Adam Brody, známy ako Seth Cohen zo seriálu O.C. California (2003 - 2007), a herečka Leighton Meester, ktorú preslávil televízny projekt Gossip Girl (2007 - 2012). 

Vo februári si americká modelka Kimora Lee Simmons vzala za manžela bankára Tima Leissnera. 

8. marca vstúpili do manželského zväzku americká herečka, modelka, bývalá profesionálna wrestlerka a expartnerka amerického herca Georgea Clooneyho Stacy Keibler a podnikateľ Jared Pobre. 

14. marca sa zosobášili americká speváčka Jamie Lynn Spears a podnikateľ Jamie Watson

15. marca sa po tretí raz oženil americký hudobník Nikki Sixx, známy najmä ako basgitarista formácie Mötley Crüe. Jeho manželskou sa stala modelka Courtney Bingham. 

22. marca júna si taliansky tenorista Andrea Bocelli vzal za manželku manažérku Veronicu Berti. Svadba sa konala v kláštore Montenero v Livorne v deň druhých narodenín ich dcéry Virginie. 

30. marca uzavreli manželstvo americká hudobníčka Linda Perry a herečka Sara Gilbert

12. apríla si v Santa Barbare v štáte Kalifornia povedali „áno“ americký spevák Nick Carter, známy najmä ako člen skupiny Backstreet Boys, a odborníčka na fitness a herečka Lauren Kitt. 

12. apríla sa americká herečka Ginnifer Goodwin vydala za hereckého kolegu Josha Dallasa. 

18. apríla sa austrálsky herec Alex O'Loughlin, ktorý stvárňuje Stevea McGarretta v americkom seriáli Hawaii 5.0 (2010), oženil s priateľkou Maliou Jones. Dvojica vstúpila do manželského zväzku na Havaji. 

26. apríla uzavreli manželstvo americký herec Brian Baumgartner, známy ako Kevin Malone zo seriálu The Office (2005 - 2013), a Celeste Ackelson. 

V apríli si americká herečka, režisérka a producentka Jodie Foster vzala fotografku Alexandru Hedison. 

Na jar sa oženil aj anglický herec Tom Mison, známy najmä ako Ichabod Crane zo seriálu Ospalá diera (2013). Jeho hovorca magazínu Us Weekly 31. mája potvrdil, že sa pred viac ako mesiacom zosobášil s bývalou herečkou Charlotte Coy. 

9. mája vstúpili v Kostarike do manželského zväzku americká speváčka Kelly Rowland a jej manažér Tim Witherspoon. Všetci svadobní hostia boli na žiadosť nevesty oblečení celí v bielom. 

17. mája sa v Kalifornii zosobášili americký spevák, hudobník a producent Babyface a tanečnica Nicole Pantenburg. 

24. mája sa v talianskej Florencii konala svadba americkej televíznej celebrity Kim Kardashian a rappera Kanyeho Westa. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere. 

25. mája sa v Palm Beach na Floride po druhý raz vydala vdova po americkom hercovi Patrickovi Swayzem Lisa Niemi. Za manžela si vzala klenotníka Alberta DePrisca

25. mája usporiadali v Los Angeles svadbu americká herečka Lisa Edelstein, známa najmä ako doktorka Lisa Cuddyová zo seriálu Dr. House (2004 - 2012), a umelec Robert Russell

25. mája sa v kalifornskom Ojai vzali americká herečka Casey Wilson a scenárista David Caspe. 

31. mája sa americká speváčka a aktivistka Melissa Etheridge zosobášila s partnerkou, herečkou, producentkou a scenáristkou Lindou Wallem. Obrad sa konal na ranči San Ysidro v Montecite v Kalifornii. 

31. mája mali vo francúzskom Château Les Bouysses v obci Mercues svadbu herecká dvojica Sebastian Roché a Alicia Hannah. 

14. júna povedala americká rapperka Eve „áno“ módnemu návrhárovi a zakladateľovi pretekov Gumball 3000 Maximillionovi Cooperovi. Obrad sa uskutočnil na Ibize. 

14. júna sa na havajskom ostrove Maui oženil americký herec a spevák Zachary Levi. Jeho manželkou sa stala kanadská herečka Missy Peregrym. 

21. júna uzavreli v Kráľovskom paláci v Miláne manželstvo taliansky spevák Eros Ramazzotti a modelka Marica Pellegrinelli

V júni si americký herec Noah Wyle, známy predovšetkým zo seriálu Pohotovosť (1994 - 2009), vzal za manželku herečku Saru Wells. Svadba sa uskutočnila na ich farme v Santa Barbare. 

V júni si sľúbili vernosť americká herečka Alexis Bledel, známa ako Rory zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007), a herec Vincent Kartheiser. Pár si svoje „áno“ povedal v kalifornskom meste Ojai. 

V lete povedala americká herečka Lana Parrilla, známa najmä ako Regina Mills a Zlá kráľovná zo seriálu Kde bolo, tam bolo (2011), „áno“ Fredovi Di Blasiovi. Manželstvo vraj uzavreli ešte predtým, ako začala 37-ročná rodáčka z New Yorku 14. júla nakrúcať štvrtú sezónu spomínaného seriálu. 

2. júla sa v Paradise Valley v Montane zosobášili americký herec Dave Coulier, známy najmä ako Joey Gladstone zo seriálu Plný dom (1987 - 1995), a fotografka a producentka Melissa Bring. 

5. júla si v kalifornskom Montecite povedali „áno“ americká speváčka a herečka Jessica Simpson a bývalý hráč amerického futbalu Eric Johnson

5. júla si v jamajskom meste Ocho Rios sľúbili vernosť anglický herec Joseph Morgan a jeho herecká kolegyňa Persia White, po boku ktorej si zahral v seriáli Upírske denníky (2009). 

7. júla mali svadbu britská speváčka Cheryl Cole a Francúz Jean-Bernard Fernandez-Versini

12. júla sa americká modelka Lindsay Ellingson vydala za obchodníka s medicínskym vybavením Seana Claytona. Svadba sa konala v mestečku Bluffton v štáte Južná Karolína. Zúčastnilo sa na nej približne 85 hostí. 

16. júla uzavreli manželský zväzok čínska herečka Xun Zhou a jej americký kolega Archie Kao. Dvojica tak urobila v meste Chang-čou v rámci charitatívneho večierka, v závere ktorého 40-ročná herečka zaspievala dve piesne. Následne odišla do zákulisia, kde si obliekla svadobné šaty a spolu s Kaom vyšla na pódium. 

16. júla sa americká herečka Natalie Zea stala manželkou Travisa Schuldta. Obrad sa konal na Havaji. 

19. júla sľúbila americká herečka a speváčka Naya Rivera, známa ako Santana Lopez zo seriálu Glee (2009), večnú lásku hercovi Ryanovi Dorseymu. Svadbu mali v Cabo San Lucas v Mexiku. 

19. júla si v Los Cabos v Mexiku povedali „áno“ spevák americkej skupiny Maroon 5 Adam Levine a namíbijská modelka Behati Prinsloo

19. júla sa vo Woburn Abbey konala svadba anglickej speváčky Frankie Sandford, známej najmä zo skupiny The Saturdays, a bývalého anglického futbalistu Waynea Bridgea. 

26. júla sa americká herečka Piper Perabo, známa ako Violet Sanford z filmu Divoké kočky (2000), vydala za režiséra a herca Stephena Kaya. Svadbu mali v New Yorku. 

2. augusta si americká herečka Cheryl Hines, známa napríklad zo seriálu Larry, kroť sa (1999), vzala za muža Roberta F. Kennedyho Jr.. Obrad sa konal v sídle Kennedyovcov v mestečku Hyannis Port v štáte Massachusetts. 

2. augusta sa austrálska speváčka Sia vydala za filmára Erika Andersa Langa. Svadbu mali v hudobníčkinom dome v kalifornskom Palm Springs. 

23. augusta sa zosobášili americká herečka a režisérka Angelina Jolie a herec Brad Pitt. Na obrade v kaplnke na zámku Miraval v južnom Francúzsku bolo všetkých šesť detí hviezdneho páru. Najstarší synovia Maddox a Pax priviedli Jolie k oltáru, dcéry Zahara a Vivienne rozhadzovali lupene kvetov a dcéra Shiloh s bratom Knoxom priniesli obrúčky. 

30. augusta sa vydala americká speváčka a herečka Ashlee Simpson. Za manžela si vzala syna speváčky Diany Ross, herca Evana Rossa

30. augusta sa v Miami po druhý raz oženil americký basketbalista Dwyane Wade. Jeho manželkou sa stala herečka a bývalá modelka Gabrielle Union. 

31. augusta si v St. Charles v Illinois vymenili manželské sľuby americká modelka, herečka a spisovateľka Jenny McCarthy a herec a spevák Donnie Wahlberg, ktorý je známy najmä ako člen skupiny New Kids on the Block. 

5. septembra sa v Londýne konal civilný svadobný obrad britského speváka Jamesa Blunta a Sofie Wellesley. Hudobník a vnučka vojvodu z Wellingtonu Arthura Valeriana Wellesleyho si svadbu zopakovali 19. septembra v kaplnke na španielskom ostrove Malorka. 

6. septembra si v Taliansku povedali „áno“ americký herec, spevák, režisér a producent Neil Patrick Harris s dlhoročným partnerom Davidom Burtkom

7. septembra sa na pláži v kalifornskom Malibu zosobášili americká herečka Fran Drescher a Shiva Ayyadurai, ktorému v roku 1982 udelili patent na e-mail. 

8. septembra si americká herečka a speváčka Ashley Tisdale vzala hudobníka Christophera Frencha. 

13. septembra sa stali manželmi americká televízna celebrita, módna návrhárka a spisovateľka Lauren Conrad a právnik William Tell. 

13. septembra sa americký herec a spevák Cheyenne Jackson zosobášil s partnerom Jasonom Landauom. Tridsaťdeväťročný rodák z mesta Spokane vo Washingtone a Landau, ktorý sa živí ako podnikateľ a herec, si „áno“ povedali v Los Angeles. 

14. septembra si talianska herečka a modelka Elisabetta Canalis, ktorá v minulosti tvorila pár s americkým hercom Georgeom Clooneym, vzala ortopéda Briana Perriho. Svadba sa konala v katedrále mesta Sassari na severe Sardínie. 

27. septembra sa americký herec a filmár George Clooney oženil s britsko-libanonskou právničkou Amal Alamuddin. Svadba sa uskutočnila v luxusnom hoteli v talianskych Benátkach. Dvojica si „áno“ povedala aj o dva dni neskôr v priestoroch benátskej radnice. Oba obrady viedol bývalý starosta Ríma Walter Veltroni, ktorý je Clooneyho blízkym priateľom. 

27. septembra si v Londýne sľúbili vernosť waleská mezzosopranistka Katherine Jenkins a americký herec a filmár Andrew Levitas. 

28. septembra povedal americký herec Bryan Batt „áno“ Tomovi Cianfichimu. Dvojica sa zosobášila najprv legálne v New York City a potom na slávnosti s recepciou v dubovej aleji v Garden District v New Orleans. 

V septembri si rakúsky stavebný magnát Richard Lugner vzal za manželku bývalú nemeckú playmate Cathy Schmitz. Podnikateľ sa ženil ako 81-ročný, nevesta mala vtedy 24 rokov. Svadbu zorganizovali vo viedenskom zámku Schönbrunn. 

1. októbra uzavreli v Las Vegas manželstvo americký herec Nicholas Brendon, známy ako Xander Harris zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003), a jeho priateľka Moonda Tee. 

1. októbra sa americká herečka Scarlett Johansson tajne vydala za francúzskeho novinára Romaina Dauriaca. Obrad sa konal na ranči v meste Philipsburg. 

11. októbra sa zosobášili americký bubeník Tré Cool, ktorý pôsobí v kapele Green Day, a jeho priateľka Sara Rose. 

18. októbra povedala v New Orleans americká herečka Candice Accola „áno“ hudobníkovi Joeovi Kingovi z rockovej kapely The Fray. 

18. októbra vstúpili do manželského zväzku americký herec a spevák Matthew Morrison a modelka Renee Puente. Svadba sa konala na havajskom ostrove Maui. 

V októbri si v Los Angeles povedali „áno“ basgitarista americkej rockovej kapely Foo Fighters Nate Mendel a jeho dlhoročná partnerka Kate Jackson. 

8. novembra si Eric Trump, syn amerického miliardára Donalda Trumpa, zobral za manželku televíznu producentku Laru Yunasku. Svadba sa konala v jednom z kostolov vo floridskom Palm Beach. Na rovnakom mieste sa pritom v roku 2005 ženil aj jeho otec so svojou súčasnou manželkou Melaniou. 

8. novembra sa zosobášili americký herec Jeff Goldblum a Emilie Livingston. Obrad mali v známom losangeleskom hoteli Chateau Marmont. 

11. novembra sa americký spevák Marc Anthony oženil s venezuelskou modelkou Shannon de Lima. Slávnosť sa konala v spevákovom dome v Dominikánskej republike v rezorte Casa de Campo. 

16. novembra vstúpili v New Orleans do stavu manželského americká speváčka a modelka Solange Knowles a režisér videoklipov Alan Ferguson. 

16. novembra sa v newyorskom Brooklyne konala svadba americkej herečky Jennifer Esposito a modela Louisa Dowlera. Keďže 41-ročná herečka trpí celiakiou, všetko jedlo, ktoré podávali na hostine, vrátane svadobnej torty, bolo bezlepkové. 

15. decembra usporiadali britský herec Eddie Redmayne a obchodníčka so starožitnosťami Hannah Bagshawe svadbu v štýle „zimnej krajiny zázrakov“. 

20. decembra sa v hoteli Park Plaza v Los Angeles vzali americký spevák, tanečník a producent Lance Bass, známy napríklad z už nefungujúcej skupiny 'N Sync, a jeho partner Michael Turchin. Záznam z obradu odvysiela 5. februára americká televízia E! ako samostatný špeciál s názvom Lance Loves Michael: The Lance Bass Wedding. 

21. decembra uzavreli manželstvo britský hudobník Elton John a filmár David Furnish

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu