Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hollywoodska kráska strašila v uliciach: Juj, vyzerá ako živá mŕtvola!

Katie Holmes chodí do spoločnosti vždy upravená. Zobraziť galériu (6)
Katie Holmes chodí do spoločnosti vždy upravená. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nespoznali by ste ju! Pre Katie Holmes (36) je už od nepamäti povestný dievčenský vzhľad. Práve preto sú dosť zarážajúce fotografie, ktoré sa americkým paparazzom podarilo v týchto dňoch urobiť. Zábery totiž zachytávajú známu herečku bez štipky mejkapu, s bledou tvárou a neumytými vlasmi. Viac ako očarujúcu krásku pripomína prízrak zo záhrobia.

Je to vôbec ona? Túto otázku si zrejme kládol nejeden okoloidúci, ktorý v uliciach Los Angeles narazil na známu herečku Katie Holmes. Kráska, ktorú preslávilo najmä účinkovanie v seriáli Dawsnov svet, totiž vyzerala príšerne. A hoci by ako známa tvár mala dbať o svoju vizáž, každému bolo pri pohľade na brunetku jasné, že sa úprave svojho zovňajšku vôbec nevenovala.

Katie totiž vyrazila do ulíc s neumytými vlasmi ledabolo zopnutými do chvosta. Jej dievčenská tvár vyzerala mŕtvolne bledo a do očí bili aj tmavé kruhy pod očami. Holmes žiaľ neočarila ani outfitom. V krikľavej mikine vôbec nepripomínala hviezdu z červeného koberca. Vziať si preto príklad od niektorých kolegýň by nebolo vôbec na škodu. Mnohé z nich si potrpia na dokonalosť aj vtedy, keď idú len vyniesť smeti. 

Katie Holmes svojim vzhľadom pripomínala živú mŕtvolu.
Zobraziť galériu (6)
Katie Holmes svojim vzhľadom pripomínala živú mŕtvolu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu