Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávna vďaka sexi fotkám a spermiám na tvári: Dámy a páni, predstavujeme vám novú hviezdu internetu!

Tracy Kiss ovládla svet internetu svojimi sexi fotkami. Zobraziť galériu (6)
Tracy Kiss ovládla svet internetu svojimi sexi fotkami.

LONDÝN - Stačilo jej málo! Stať sa v dnešnom svete hviezdou nie je vôbec náročné. Potvrdzuje to napríklad Brtika Tracy Kiss (27), ktorá je známa nielen vo svojom rodisku, ale už aj v iných európskych krajinách. Dvojnásobná mamička púta pozornosť postavičkou, ktorú pravidelne odhaľuje na sociálnych sieťach. Za zmienku určite stoja aj niektoré blondínkine skrášľovacie procedúry. Napríklad maska zo spermií.

Chlapi si ju obzerajú, ženy sa ňou inšpiruj! Najnovšou hviezdou internetu je dvojnásobná mamička, bývalá modelka Tracy Kiss, ktorá má na sociálnych sieťach tisíce fanúšikov a obdivovateľov. Za mimoriadny úspech vďačí polonahým fotkám, ktoré pravidelne zverejňuje. Zábermi dokonalých kriviek vraj chce ukázať bývalému snúbencovi, o čo prišiel.

Tracy ale podľa vlastných slov túži inšpirovať iných rodičov, aby nezanedbávali svoj zovňajšok. „Mám len 27 rokov, ale cítila som sa oveľa staršie. Keď sa stanete matkou, všetko ide do úzadia, vrátane vášho vzhľadu. Povedala som si však, že kým som mladá, musím sa tak aj cítiť,” prezradila v jednom z rozhovorov Angličanka, ktorá má na vrásky vcelku netradičný recept.

Blondínka totiž s pribúdajúcimi rokmi bojuje pomocou masky zo spermií. Keď o tejto podivnej procedúre začala hovoriť na svojej vlastnej stránke, stala sa senzáciou. Písali o nej dokonca v Austrálii či Singapure. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu