Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vysoký honorár, nízky zisk: Týchto hercov Hollywood prepláca!

Adam Sandler Zobraziť galériu (5)
Adam Sandler (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Najpreplácanejším hollywoodskym hercom je podľa magazínu Forbes Adam Sandler, ktorý sa na prvej priečke tohto rebríčka umiestnil aj vlani. Redaktori spomínaného magazínu vypočítali, že jeho posledné tri snímky, ktoré mali premiéru pred júnom 2014, zarobili v priemere odhadom iba 3,20 dolára na každý dolár, ktorý filmové spoločnosti 48-ročnému hercovi zaplatili.

Išlo o komédie Moje bláznivé dvojča (2011), Môj otec je šialenec (2012) a Dospeláci 2 (2013), z ktorých sa darilo iba poslednej menovanej. Forbes nebral do úvahy animované filmy, snímky, v ktorých dotyční herci stvárnili iba malé úlohy, alebo filmy, ktoré premietali v menej než 2000 kinách.

Na druhom mieste je Johnny Depp s návratnosťou 4,10 dolára za každý vyplatený dolár, za ním sa umiestnil Ben Stiller (4,80 dolára za každý vyplatený dolár) a prvú päťku dopĺňajú Ryan Reynolds (4,90 dolára za každý vyplatený dolár) a Tom Hanks (5,20 dolára za každý vyplatený dolár). V prvej desiatke sa pritom tento rok nachádza iba jedna herečka, a to Sandra Bullock na deviatej priečke s návratnosťou 9 dolárov za každý vyplatený dolár). Redaktori brali do úvahy iba herečky a hercov, ktorí sa počas ostatných troch rokov objavili aspoň v troch filmoch. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu