Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kučeravú Sue by ste dnes nespoznali: Má rovné vlasy a je prirodzene krásna!

Alisan Porter sa v detstve zviditeľnila vo filme Kučeravá Sue. Zobraziť galériu (6)
Alisan Porter sa v detstve zviditeľnila vo filme Kučeravá Sue.

LOS ANGELES – Vyrástla do krásy! Meno Alisan Porter (33) asi nikomu nič nehovorí. Keď sa však povie Kučeravá Sue, hádam každý si vybaví rozkošné brčkavé dievčatko z obľúbeného rodinného filmu, ktorý dnes odvysielala televízia Markíza. Z hlavnej postavy tohto počinu je v súčasnosti už dospelá žena a v jej živote sa toho za viac než 20 rokov veľa zmenilo.

Šibalský pohľad jej zostal! Alisan Porter patrí k hviezdam, ktoré zažiarili najmä vo svojom rannom detstve. Spája sa s filmom Kučeravá Sue, kde účinkovala ako desaťročná. V priebehu rokov sa viac zamerala na hudbu a živí sa ako speváčka a skladateľka.   

Atraktívna brunetka sa pre dvoma rokmi vydala za svojho dlhoročného priateľa Briana Auternrietha, s ktorým randila od svojich 13 rokov. Dnes spoločne vychovávajú synčeka a dcérku, ktorými sa mladá mamička pravidelne pýši na sociálnych sieťach.

„Som veľmi vďačná, že láska, ktorú dávam, sa mi vracia späť. Tento šikovný, skutočne krásny muž, je mojím manželom. Urobil ma manželkou a matkou. Milujem vás,” vyznala sa zo svojich pocitov pred pár dňami Alison, ktorej kučeravé vlasy sú už minulosťou.

Uzavretou kapitolou je v jej živote aj boj so závislosťou od alkoholu. Brunetka sa nedávno verejne priznala, že s metlou ľudstva zvádzala boj do októbra 2007. „Nepijem, pretože nechcem prísť ani o jednu povinnosť, ktorú dnes mám. Nepijem, pretože nemôžem. Veľakrát to chcem, pretože som človek a život je tvrdý. No nerobím to. Triezvosť mi ponúkla všetko, čo som kedy chcela a nikdy nemala,” povedala na margo toho Alisan. 

Vianočné TV Tipy: Veľký prehľad najlepších filmových hitov na Telkac.sk>>

Takto vyzerá Alisan Porter v súčasnosti. Má rovné vlasy a je mamičkou.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerá Alisan Porter v súčasnosti. Má rovné vlasy a je mamičkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu