Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krásky z reality šou dostali brutálnu nakladačku: Pozrite, ako ich na ulici zmlátili!

Krásky Maria Fowler a Pascal Craymer majú svoje tváričky poznačené bitkou. Zobraziť galériu (5)
Krásky Maria Fowler a Pascal Craymer majú svoje tváričky poznačené bitkou.

DERBY/ CHIGWELL – Jeden týždeň, dve dobité krásky! Britské média priniesli počas uplynulého týždňa aj správy o náhodných útokoch na tváre známe z reality šou The Only Way Is Essex. Šarmantná Maria Fowler bola zmlátená počas párty, jej kolegyňu Pascal Craymer zbil neznámy muž počas návštevy reštaurácie.

Nepríjemná a boľavá skúsenosť! Hoci sa hovorí, že ženu ani kvetinou neudrieš, poniektorí „džentlmeni“ sa týmto tvrdením vôbec neriadia. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili aj krásky známe z britskej reality šou TOWIE – Maria Fowler a Pascal Craymer. Tie na koniec tohto roka zrejme nebudú spomínať v najlepšom.

Média najskôr zaplavili správy o útoku na prvú zo spomínaných dám. Maria utŕžila zranenia v nedeľu nadránom. Výsledkom bola zakrvavená tvár a šok, z ktorého sa plavovláska spamätávala niekoľko dní. „Ďakujem za všetky správy. Mám okolo seba tých najlepších ľudí,” ozvala sa uprostred týždňa prostredníctvom twitteru Fowler.

Do jej kože sa momentálne asi najviac vie vcítiť iná hviezdička reality šou, Pascal Craymer, ktorá si v posledných dňoch prežila niečo podobné. „Dievčatá, dávajte si na seba prosím pozor. Všade okolo je veľa skazených a zlých ľudí,” napísala na instagrame dievčina, pričom priložila fotografiu svojej zbitej tváre.

Ako informujú britské denníky, k zraneniu prišla počas bežnej návštevy reštaurácie. „Keď sa Pascal spýtala neznámeho muža, prečo bol na dámskej toalete, zasypal ju nadávkami a potom ju z ničoho nič udrel,” objasnil priebeh útoku zdroj z okolia mladej dievčiny. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu