Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Výstrih ten náklad neuniesol: Speváčke vykukla bradavka v priamom prenose!

Nicki Minaj sa napratala do vypasovaného outfitu. Na divákov vďaka tomu vykukla jej bradavka. Zobraziť galériu (5)
Nicki Minaj sa napratala do vypasovaného outfitu. Na divákov vďaka tomu vykukla jej bradavka.

NEW YORK – Kuk! Kontroverzná raperka Nicki Minaj (32) patrí k ženám, ktoré nemajú problém s odhaľovaním či nahotou. Svoj exhibicionizmus už dokonca dotiahla na takú úroveň, že provokuje, aj keď nechce. Jej nedávne účinkovanie v televízii je toho dôkazom.

Provokatívne a odhaľujúce outfity sú často zradné. Svoje o tom vie hádam každá žena, ktorá má vo svojom šatníku nejaký ten sexi kúsok. Dlhé hodiny by o (ne)chcených odhaleniach mohla rozprávať aj výstredná speváčka Nicki Minaj. Tá tak urobila v rámci šou Whatch What Happens Live. Spoločne s moderátorom Andym Cohenom rozoberala trápne chvíle, keď na pódiu ukázala bradavky alebo jej rupol zips na minišatách.

Chúďatko si však v tej chvíli neuvedomovala, ako pobavila väčšinu divákov. Z naprataného výstrihu jej totiž vykúkal dvorec bradavky. „Hovorí o tom a aktuálne sa jej to deje,” reagovali na sociálnych sieťach niektorí z nich. „Snaží sa byť slušná a aha ho!” pridal sa ďalší. Nicki by sa takýmto trapsom určite vyhla, keby sa obliekala menej výstrednejšie. Nuž, ale viete si ju predstaviť v roláku?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu