Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Filmová Diablica rozvášnila svojich fanúšikov: V kúpeľni sa fotila celkom nahá!

Elizabeth Hurley. Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley.

LOS ANGELES – Rafinovaná! Herečka Elizabeth Hurley (49), známa napríklad z filmu Zmluva s diablom, si je dobre vedomá toho, že menej je niekedy viac. A preto na sociálnych sieťach nezverejňuje prvoplánové fotografie, ale skôr zábery, ktoré pošteklia fantáziu nejedného chlapa. Naposledy sa napríklad zvečnila nahá, ale...

...nič neukázala! Elizabeth Hurley je v zvádzaní profesionálka, čo dokázala aj vo filme Zmluva s diablom. Všetok svoj šarm a sexepíl však využíva britská herečka i v súkromí. Potvrdzuje to záber, ktorým pred pár dňami potešila svojich priaznivcov. Brunetka sa zvečnila počas kúpeľa, no starostlivo dbala o to, aby jej intímne partie zostali skryté.

A hoci je na fotografii vidno len obliny herečkiných pŕs, niektorí chlapi neskrývali svoje nadšenie. „Och, byť tak v tej vani,” rozplýval sa jeden z nich. „Úchvatný dôkaz, že vek je iba číslo,” nešetril komplimentmi ďalší. Ženy, ako to už býva zvykom, si neodpustili kritiku. Atraktívnej herečke totiž vyčítali dokonalý mejkap. Nuž, každý si rieši to svoje. 

Elizabeth Hurley vie, ako poštekliť fantáziu svojich priaznivcov.
Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley vie, ako poštekliť fantáziu svojich priaznivcov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu