Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zoznámte sa s naj magorom roka! Chcel byť ako známa televízna hviezda, je z neho príšera

Jordan James Parke je priam posadnutý vzhľadom televíznej hviezdy Kim Kardashian. Chce vyzerať ako ona. Zobraziť galériu (8)
Jordan James Parke je priam posadnutý vzhľadom televíznej hviezdy Kim Kardashian. Chce vyzerať ako ona.

LOS ANGELES – V noci by ste ho stretnúť nechceli! Nie je žiadnou raritou, keď niektorí jedinci obdivujú svetové hviezdy tak veľmi, až sa na ne chcú podobať. Extrémom je však bez pochýb Jordan James Parke (23). Ten podstúpil zhruba 50 zákrokov, aby vyzeral ako Kim Kardashian (34). Výsledok? Väčšiu príšeru ste v tomto roku určite nevideli.

Nejeden plastický chirurg by vedel hovoriť o tom, ako sa bežní smrteľníci pri skrášľovaní svojho zovňajšku nechávajú inšpirovať svetovými celebritami. Mať prsia ako Jennifer Aniston či zadok ako Jennifer Lopez je preto dnes celkom bežné. Čo však už vybočuje z hraníc únosnosti, je prípad mladého Brita Jamesa. Ten zo seba túži spraviť hviezdu známu z reality šou – Kim Kardashian.

Ako informujú zahraničné média, mladý muž podstúpil zhruba 50 skrášľujúcich zákrokov, aby sa na brunetku podobal. Do svojej premeny neváhal investovať tisíce eur a dnes svojím zovňajškom desí hádam každého, koho stretne. S vytetovaným obočím a napumpovanými ružovými perami totiž pripomína skôr príšeru než spomínanú Kardashianku.

James si však z kritiky ťažkú hlavu vôbec nerobí. A bez okolkov dáva najavo aj svoju posadnutosť známou televíznou hviezdou. „Milujem na nej úplne všetko. Je to tá najúžasnejšia žena. Jej pleť je dokonalá, vlasy, jednoducho všetko,” prezradil v rozhovore pre The Sun mladík, z ktorého musí byť Kim určite "nadšená". 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu