Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta je nádherná: Ehm, ale čosi tu nesedí!

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt je nádherné dievčatko. Zobraziť galériu (6)
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt je nádherné dievčatko.

LOS ANGELES – Blonďavé vlásky, modré oči, krásna tvárička, no žiadna suknička! To sú prívlastky, ktoré dokonale vystihujú dcéru Angeliny Jolie (39) a Brada Pitta (50). Osemročná Shiloh Nouvel sa totiž prominentným rodičom skutočne vydarila a vyzerá ako princeznička. Teda presnejšie povedané, krásny princ.

Ako sme vás už na topkách informovali, Angelina Jolie svetu aktuálne prezentuje film Unbroken, na ktorom sa režisérsky podieľala. Slávnostná premiéra počinu sa konala pred pár dňami v Los Angeles, no krásna herečka na nej chýbala. Dostala totiž ovčie kiahne, a tak ju musel zastúpiť jej nemenej slávny manžel Brad Pitt.

Šarmantnému päťdesiatnikovi robili spoločnosť okrem jeho rodičov aj synovia Pax Thien a Maddox, i dcérka Shiloh Nouvel. No a práve ona sa vďaka svojmu nezvyčajnému outfitu postarala o rozruch. Osemročná blondínka totiž nemala na sebe žiadnu sukňu, či šaty, ale chlapčenský oblek.

„Rada sa oblieka ako chlapec, chce mať vlasy ostrihané na krátko ako chlapci a chce, aby sme ju raz za čas volali John,” povedala na margo toho v jednom z rozhovorov Angelina. „Niektoré deti nosia plášť a chcú byť Supermanom. Ona chce byť ako jej bratia,” dodala.

Herečka zvláštne spôsoby svojej prvej biologickej dcérky nemieni vôbec meniť. „Nie som typ rodiča, ktorý by dieťa nútil do niečoho, čo mu je proti srsti. Deti by mali mať dovolené slobodne sa vyjadriť a prejaviť, čo si želajú bez toho, aby ich niekto súdil. Je to dôležitá súčasť ich dospievania,” uzavrela Angelina, ktorej pánsky štýl obliekania taktiež nie je cudzí. 

Na koho sa rozkošné dievčatko viac podobá?!
Zobraziť galériu (6)
Na koho sa rozkošné dievčatko viac podobá?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu