Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dráždivé VIDEO televíznej babičky: Aj v 60-tke rovnako nemravná!

Kris Jenner sa predviedla v úlohe zvodkyne aj na prahu šesťdesiatky. Zobraziť galériu (8)
Kris Jenner sa predviedla v úlohe zvodkyne aj na prahu šesťdesiatky.

LOS ANGELES – Ako jej podarené dcéry! Kriss Jenner (59) je hlavou kontroverzného klanu Kardashianovcov, ktorí majú na televíznych obrazovkách vlastnú šou. Hlavným poslaním svojskej famílie je najmä šokovať a robiť škandály. Tie majú vyzliekajúce sa dievčatá priam v krvi. A ich mama, ktorá je už štvornásobnou babičkou, v provokácii rozhodne nezaostáva.

A čo som je horšia?! Túto vetu si zrejme povedala Kris Jenner, keď kývla na ponuku magazínu Love. Ten si pre svojich čitateľov pripravil špeciálny adventný kalendár – každý deň sa na internete objaví dráždivé video, v ktorom exceluje nejaká sexi kráska. Pred pár dňami bola hviezdou dňa niekdajšia sexbomba Pamela Anderson, teraz dostala príležitosť zažiariť televízna babička.

Kris sa na spomínaných záberoch našťastie príliš neodhaľuje, no aj napriek tomu je video provokatívne. Šesťdesiatnička, ktorá je povestná svojou nemravnosťou a slabými zábranami sa pred kamerou vrtí oblečená v čiernom kabáte a pančuškách. Na nohách jej nechýbajú topánky s vysokým podpätkom. Samozrejmosťou sú aj zmyselné pózy a gestá.

Hanblivosť sa u žien tejto famílie akosi nenosí. Kim Kardashian sa nedávno postarala o rozruch svojím nahým obrovským zadkom, Kourtney sa pred objektívnom vyzliekla len pár dní pred pôrodom a nezaostáva ani mladučká Kendall. Nuž, ako sa hovorí, jablko nepadá ďaleko od stromu.

VIDEO: Skoro šesťdesiatnička Kris Jenner zvádza čitateľov magazínu Love.

VIDEO: V špeciálnom adventnom kalendári sa objavila aj niekdajšia sexbomba Pamela Anderson. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu