Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oscarovú herečku by sme na Slovensku vysmiali: Och, veď si ako Kleopatra z Turca!

Diane Keaton si do spoločnosti obula lodičky s ponožkami, ktoré sú u nás typické najmä pre Kleopatru z Turca. Zobraziť galériu (6)
Diane Keaton si do spoločnosti obula lodičky s ponožkami, ktoré sú u nás typické najmä pre Kleopatru z Turca.

NEW YORK – Krok vedľa alebo módny trend?! Osobnosti zo šoubiznisu sú neustále sledované, a tak musia starostlivo zvážiť, čo si na seba oblečú. Výnimkou nie je ani oscarová herečka Diane Keaton (68), ktorá v utorok zavítala do spoločnosti. A hoci svojim outfitom za veľkou mlákou veľký rozruch nenarobila, nás Slovákov by veru pobavila. Pripomínala totiž Martinu Zuzaniakovú (31) alias Kleopatru z Turca.

Ponožky v lodičkách boli v novodobom svete obliekania ešte donedávna veľkým prešľapom, za ktorý by nositeľky skončili rovno v módnom pekle. Aktuálne sa ale z tohto faux pas stal priam módny hit. Ponožky zo skríň povyťahovali i tie najväčšie ikony. Spomenúť možno napríklad Sarah Jessicu Parker, Rihannu, či Kelly Osbourne. Naposledy si ich nasúkala do lodičiek aj herečka známa z mnohých filmov - Diane Keaton. Blondínka sa tak obliekla na utorkové podujatie.

Slovenky však tomuto trendu zatiaľ príliš nepodľahli. Výnimkou bolo pár dievčin, ktoré rady vytŕčajú z davu. Zrejme zavážil aj fakt, že táto kombinácia je v našich končinách poznávacím znamením postavičky z jojkárskych reality šou Martiny Zuzuniakovej alias Kleopatry z Turca. Svojská, nevkusná a vulgárna Martinčanka predviedla tento horúci trend ešte v roku 2010, keď sa vôbec po prvýkrát mihla na televíznych obrazovkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu