Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Naomi Campbell má hrudník ako chlap: A to chcela vytasiť prsia!

Naomi Campbell má mužskú hruď. Zobraziť galériu (5)
Naomi Campbell má mužskú hruď.

LONDÝN – Trúfa si! Naomi Campbell (44) už síce na najväčšiu slávu svojej modelingovej kariéry len spomína, no pri každej príležitosti rada ukazuje, že ešte nepatrí do starého železa. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď zavítala na londýnsku módnu šou. Kráska s čokoládovou pleťou vytiahla zo skrine šaty s hlbokým výstrihom, ktoré však neboli tou najlepšou voľbou. Okamžite si totiž vyslúžila kritiku, že v nich má hrudník ako chlap.

Ukázala, čo mohlo radšej zostať skryté! Hádam každá žena vie, že správne zvolený outfit dokáže aj z nenápadnej šedej myšky vykúzliť bohyňu. Na druhej strane si však zástupkyne nežného pohlavia občas ublížia tým, že sa nasúkajú do niečoho, čo im vôbec nepristane. A krásky z radov prominentov nie sú výnimkou.

Zlú voľbu urobila pred pár dňami i niekdajšia topmodelka Naomi Campbell. Tá zavítala na módnu šou odetá v šedých minišatách, ktoré jej odhaľovali prsia. Keďže tmavovláska patrí k menej obdareným ženám, pohľad na ňu navodzoval skôr rozpačité, než obdivné pocity. Hruďou totiž pripomínala vypracovaných svalovcov z fitnescentier. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu