Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Angelina Jolie desí otrasnou rukou: Nechceli by ste, aby vás toto hladilo!

Ruka herečky Angeliny Jolie je hrozivo vychudnutá. Zobraziť galériu (5)
Ruka herečky Angeliny Jolie je hrozivo vychudnutá. (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

PARÍŽ – Len kosť a koža! O vychudnutej postave herečky Angeliny Jolie (39) sa toho už nahovorilo a popísalo dosť. Kráska však na váhe vôbec nepriberá, práve naopak. Každým dňom je akási vychrtlejšia. Nečudo, že pohľad na jej kostnaté ruky naháňa strach.

Mala by konečne pribrať! Angelina Jolie má za sebou mimoriadne úspešný rok. V lete sa konečne vydala za Brada Pitta, s ktorým vychováva šesť detí, no nezaháľala ani v pracovnej oblasti. Okrem herectva sa najnovšie venuje aj réžii. Rýchle životné tempo sa však na zovňajšku jednej z najväčších krások Hollywoodu nepekne podpísalo.

Angelina sa očividne nestíha najesť a jej krivky akosi strácajú na atraktivite. Potvrdzujú to zábery, ktoré vznikli pred pár dňami. Herečka momentálne cestuje po európskych metropolách, kde slávnostne premiéruje svoj film Unbroken. Poniektorých fanúšikov ale oveľa viac zaujala kostnatou rukou.

Brunetkino nechutenstvo do jedla ale môže byť spôsobené i partnerskými problémami. Novinári totiž nedávno nafotili obľúbený herecký pár počas drsnej hádky na balkóne hotela. Angelina vyzerala utrápene a upokojovala sa cigaretou. Žeby bola idylka relatívne čerstvých mladomanželov len hraná?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu