Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spadnuté prsia na červenom koberci: Uf, ale si sa doriadila!

Charli XCX si na seba obliekla gýčové minišaty, ktoré zvýraznili jej ovisnuté prsia. Zobraziť galériu (7)
Charli XCX si na seba obliekla gýčové minišaty, ktoré zvýraznili jej ovisnuté prsia. (Zdroj: Instagram)

SYDNEY – Čo si to, preboha, obliekla?! Toto si zrejme pri pohľade na britskú speváčku Charlie XCX (22) povedal nejeden človek. Mladá umelkyňa si totiž na odovzdávanie hudobných cien v austrálskom Sydney obliekla gýčový outfit s hlbokým výstrihom. Tmavovláska však nevyzerala vôbec sexi, práve naopak. Jej prsia dokonca pôsobili akosi zvädnuto.

Čím čudnejšie, tým lepšie! Zaujať vo svete šoubiznisu nie je vôbec jednoduché. A mať talent, to niekedy nestačí. Svoje o tom vedia aj spevácke hviezdy, ktoré sa musia dôkladne starať o imidž. Neprekonateľná je ešte stále Lady GaGa, ktorá však medzi mladšími kolegyňami začína mať celkom slušnú konkurenciu.

Outfitom najnovšie prekvapila britská interpretka Charli XCX. Na odovzdávanie cien, ktoré sa konalo v Austrálii si totiž obliekla výrazné a prečačkané minišaty, ktoré zdobili plameniaky, dúha, krab, či hviezdice. Čerešničkou bolo perie lemujúce sukničku tejto kreácie. Do očí však bilo aj to, že tmavovláska nemala podprsenku. Na atraktivite jej to žiaľ nepridalo.

Celkom iné pocity však vyvolával pohľad na jej kolegyňu Katy Perry. Tá sa obliekla do priesvitného modelu, ktorý si taktiež vyžadoval absenciu bielizne. V porovnaní s Charlie ale vyzerala oveľa lepšie.

Chcete vidieť Katy Perry naživo? Už čoskoro vystúpi aj na Slovensku. Lístky na jej koncert nájdete v sieti prepredaj.sk>>

Speváčka Charli XCX svojim outfitom príliš neohúrila.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Charli XCX svojim outfitom príliš neohúrila.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu