Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávny tréner chcel byť ženou: Po operácii sa z neho stalo monštrum!

Frank Maloney vyzeral po operácii ako monštrum. Zobraziť galériu (7)
Frank Maloney vyzeral po operácii ako monštrum.

LONDÝN – Boxerská legenda Frank Maloney (61) sa verejnosti už dávnejšie priznal, že túži byť ženou. Podstúpil preto hormonálnu liečbu, viacero zákrokov a dnes mu nik nepovie inak ako Kellie. Začiatkom novembra absolvovala plavovláska operáciu tváre, pri ktorej jej dokonca išlo o život. Fotografie, ktoré vznikli krátko po zásahu, zachytávajú len zlomok hrôzy, ktorú musel niekdajší tréner prežiť.

Ani muž, ani žena, ale monštrum! Presne tak vyzerala Kellie Maloney po operácii, ktorú absolvovala začiatkom novembra v Belgicku, kde ju doktori zbavovali mužských čŕt tváre. Potvrdzujú to zábery, na ktorých má bývalý tréner boxu obrovskú hlavu, podliatiny a opuchy. „Prežívala som nepredstaviteľnú bolesť. Krvácala som z očí a mala som pocit, že moja hlava exploduje ako bomba. Každú sekundu to bolo neznesiteľnejšie,” opísala svoje pocity Kellie, ktorá doktorov riadne potrápila. Opuchy totiž spôsobili zástavu dychu a lekári bojovali o jej život viac než desať hodín.  

Bývalý športovec bol dvakrát ženatý a má tri dcéry. Tie ho v plnení sna o ženskom tele plne podporujú. „Žiť naďalej v tomto utrpení by ma zabilo. To, čo sa pri pôrode pokazilo, teraz lekári napravia. Mám ženský mozog. Vedela som, že som iná od prvej chvíle, keď som sa pozrela na telo iných detí. Nebola som v správnom tele a závidela som dievčatám,” povedal ešte pred zmenou pohlavia pre The Mirror Maloney, ktorého už v súčasnosti úrady evidujú ako ženu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu