Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prominentný americký pár sa teší zo synčeka: Zamilovali sme sa do neho!

 Jenn Brown Zobraziť galériu (8)
Jenn Brown

NEW YORK - Americký herec Wes Chatham a jeho manželka, modelka a televízna osobnosť Jenn Brown, sa stali rodičmi. Magazínu Us Weekly to potvrdil samotný pár. Prvé dieťa dvojice, ktorému dali meno John Nash, prišilo na svet v pondelok 24. novembra o 17:33. „Zamilovali sme sa do nášho chlapčeka. Cítime sa byť naozaj požehnaní,“ uviedli čerství rodičia.

Tridsaťtriročná moderátorka a 36-ročný herec sa zasnúbili v roku 2011 a zosobášili sa v apríli 2012. O tom, že spolu čakajú dieťa, informovali v júli tohto roka. „Podľa toho, ako veľmi bábätko kope, usudzujeme, že budeme mať prvého amerického detského nindža bojovníka!" zažartoval si vtedy pár. 

John Wesley Chatham si zahral napríklad vo filmoch V údolí Elah (2007), W. (2008), Farba citov (2011), The Philly Kid (2012) či Hry o život: Drozdajka 1, ktoré uviedli do slovenských kín 20. novembra. Úlohu kameramana Castora, ktorý sa pridá na stranu povstania, si zopakuje aj v záverečnej časti série filmových adaptácií Hier o život s podtitulom Drozdajka 2. Tá by sa mala do slovenských kín dostať 19. novembra 2015. Jennifer Lynne Brown uvádza viacero športových televíznych programov. Je tiež producentka a reportérka. Od roku 2013 spolumoderuje televíznu šou American Ninja Warrior (2009). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu