Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nenávisť v kráľovskej rodine: Tehotnú Kate by najradšej...

Princezná Beatrice má Kate poriadne v zuboch. Zobraziť galériu (4)
Princezná Beatrice má Kate poriadne v zuboch.

LONDÝN - ...ani nevidela! V britskej kráľovskej rodine panujú napäté vzťahy. Hovoriť by o tom vedela manželka princa Williama (32) Kate Midddelton (32), ktorú poniektorí členovia famílie nevedia vystáť. Azda najviac má brunetku v zuboch princezná Beatrice (26). Tá sa netají tým, že jej ľudom milovaná kráska poriadne lezie na nervy.

Má všetko, čo chce ona! Bezpochyby najsledovanejším a najobletovanejším členom kráľovskej rodiny je Kate Middelton, ktorá princovi Williamovi už čoskoro porodí druhého potomka. Nečudo, že jej narastajúca popularita nemusí byť každému po chuti. Žiarlivosť zožiera napríklad princeznú Beatrice z Yorku, ktorá je dcérou Charlesovho brata, princa Andrewa.

Ako informuje austrálsky magazín Women´s Day, princeznička sa spoločne so svojou sestrou Eugeniou cíti odsunutá na vedľajšiu koľaj. „Kate zlíže všetku smotanu. Dostáva viac peňazí na oblečenie, limuzíny a ochranku, kým ja musím cestovať ekonomickou triedou,” sťažovala sa vraj svojej kamarátke nešťastná Beatrice.

Pohár trpezlivosti pretiekol vo chvíli, keď sa princezná chystala svetu oznámiť, že je zasnúbená. Aj vtedy však kráľovský dvor uprednostnil vojvodkyňu z Cambridge a správu o jej druhom tehotenstve oznámil ako prvú. Beatrice sa preto cíti ukrivdená a ľudom milovanej Kate akosi nevie prísť na meno. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu