Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Éterická kráska šokuje brutalitou: Dala sa znásilniť pred kamerami!

Éterická Lana Del Rey vie prekvapiť. V najnovšom videu sa dala znásilniť. Zobraziť galériu (5)
Éterická Lana Del Rey vie prekvapiť. V najnovšom videu sa dala znásilniť.

HOLLYWOOD – Silná káva! Speváčka Lana Del Rey (29) je charakteristická éterickým zjavom a melancholickou hudbou. Zrejme preto zostali mnohí zaskočení, keď sa pred pár dňami na internete objavilo drsné video, v ktorom sa umelkyňa nechala znásilniť.

Bolesť a zúfalstvo! Presne takéto pocity vyvoláva v ľuďoch video, ktoré sa pred pár dňami objavilo na internete. V ňom účinkuje obľúbená speváčka Lana Del Rey. Krehko pôsobiaca kráska vystupuje v úlohe surovo znásilnenej ženy. Podľa všetkého by sa mal tento úryvok objaviť vo videoklipe k jej skladbe Pretty When You Cry.

Nie je tajomstvom, že Lanine skladby sú charakteristické melanchóliou a pôsobia až depresívnym dojmom. Toto video sa však v očiach väčšiny fanúšikov nestretlo s nadšením. „Čo má byť akože toto? Skutočne? Po celý čas bojujeme proti násiliu a teraz sa z toho stáva niečo cool, nebodaj sexi. Je to choré! Ženy po celom svete kvôli tomu trpia a vy na tom chcete zarobiť peniaze?” znie jeden z mnohých nahnevaných komentárov, ktoré sa objavili pod videom.

Speváčka sa ku kontroverzným scénam nevyjadrila. Produkčná spoločnosť, ktorá video zverejnila, taktiež mlčí. Klip stiahla z obehu a rovnako tak aj svoju webovú stránku.

VIDEO: Lana Del Rey natočila zábery navodzujúce znásilnenie.

Lana Del Rey

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu