Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obľúbený americký herec chystá svadbu: Snubný prsteň navrhol sám!

Daniel Baldwin so snúbenicou Robin Sue Hertz Hempel. Zobraziť galériu (8)
Daniel Baldwin so snúbenicou Robin Sue Hertz Hempel. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - Americký herec, producent a režisér Daniel Baldwin sa v sobotu zasnúbil s Robin Sue Hertz Hempel. Päťdesiatštyriročný brat Aleca Baldwina požiadal svoju partnerku o ruku počas filmového festivalu vo Fort Lauderdale na Floride, kde propagoval film The Wisdom to Know the Difference, ktorý režíroval a napísal k nemu aj scenár. Zaujímavosťou je, že prsteň, ktorý daroval svojej láske, navrhol úplne sám.

"Mám obrovskú radosť, že Robin povedala áno. Hneď po narodení mojich detí je toto ten najšťastnejší deň v mojom živote," vyhlásil Baldwin, ktorý sám navrhol zásnubný prsteň.

Daniel Baldwin bol už v minulosti trikrát ženatý a má päť detí - štyri dcéry a jedného syna. S prvou manželkou Cheryl má 30-ročnú dcéru Kahleu, s druhou manželkou Elizabeth 20-ročnú Alexandru a s britskou modelkou Joanne Smith, s ktorou sa oženil v roku 2007, splodil šesťročnú Avis Ann a o rok mladšiu Finley Rae Martineau. Herec má okrem toho ešte 18-ročného syna Atticusa zo vzťahu s herečkou Isabellou Hofmann, s ktorou účinkoval v seriáli Zločin v uliciach (1993 - 1999). Známy je tiež napríklad z filmov ako Narodený 4. júla (1989), Len samé problémy (1991), Harley Davidson and the Marlboro Man (1991), Hrdina proti svojej vôli (1992) či Upíri (1998). 

Portál People.com priniesol fotku čerstvo zasnúbeného Daniela Baldwina a Robin Sue Hertz Hempel, na ktorej vidno aj snubný prsteň.
Zobraziť galériu (8)
Portál People.com priniesol fotku čerstvo zasnúbeného Daniela Baldwina a Robin Sue Hertz Hempel, na ktorej vidno aj snubný prsteň.  (Zdroj: People)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu