Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto telo nemala verejnosť vidieť: Fotky, z ktorých svetovú speváčku asi porazí!

Speváčka Katy Perry si užívala oddych na luxusnej jachte. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Katy Perry si užívala oddych na luxusnej jachte.

SYDNEY – Uľahčila im to! Speváčka Katy Perry (30) sa počas uplynulého víkendu zdržiavala v Austrálii, kde vystúpila v rámci svetového turné. Popri povinnostiach si však tmavovláska našla čas aj na zábavu a oddych. Spoločne so svojim tímom si totiž užívala slniečko na luxusnej jachte. Domácim médiám sa svetovú hviezdu dokonca podarilo nafotiť v úsporných bikinách. A tak veľmi sa tomu bránila...

Katy Perry sa pred pár dňami ponosovala svojim fanúšikom, že sa jej pobyt v Austrálii nezaobišiel bez problémov. Speváčku nahnevali novinári, ktorí si ju počas prechádzky na pláži chceli vyfotiť. „Povedali mi, aby som s nimi uzavrela obchod. Ak im budem pózovať v plavkách, tak ma potom nechajú na pokoji,” sťažovala sa na twitteri tmavovláska, ktorá zverejnila aj identitu niektorých fotografov.

K spomínanej dohode napokon nedošlo. No speváčka sa aj napriek tomu pred paparazzmi v plavkách popretŕčala. Keď si totiž spoločne so svojim tímom užívala slniečko na luxusnej jachte, pobehovala po palube v ružových bikinách. Tie zvýraznili tmavovláskine oblé krivky a šikovným fotografom sa ju počas slnenia podarilo aj bez problémov zvečniť. Čo poviete na jej telo? 

Lístky na bratislavský koncert Katy Perry kupujte na predpredaj.sk

Takto vyzerá Katy Perry v plavkách.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerá Katy Perry v plavkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu