Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahá katastrofa na červenom koberci, trapas hviezdy v priamom prenose!

Speváčka a hviezdička z reality šou Bleona Qereti sa postarala o rozruch na červenom koberci, jej známejšia kolegyňa Fergie priamo na pódiu. Zobraziť galériu (17)
Speváčka a hviezdička z reality šou Bleona Qereti sa postarala o rozruch na červenom koberci, jej známejšia kolegyňa Fergie priamo na pódiu.

LOS ANGELES - Blé, ona snáď nemá vkus! Včera večer žila svetová hudobná scéna odovzdávaním cien American Music Awards. Ako to už býva zvykom, podujatie bolo ostro sledované nielen kvôli vyhláseniu výsledkov. O rozruch sa na červenom koberci postarala nie príliš známa umelkyňa Bleona Qereti (29), ktorá v sieťkovanom modeli ukázala nahé telo. Krivkami sa počas večera chcela pochváliť aj jej známejšia kolegyňa Fergie (39). Tá si však priamo na pódiu vyrobila úsmevný trapas.

Najodvážnejšia! V poradí 42. ročník hudobných cien American Music Awards prilákal tie najväčšie i menej známe hviezdy. Po červenom koberci sa prešla napríklad aj umelkyňa narodená v Albánsku – Bleona Qereti. Tá mala spomedzi prítomných žien rozhodne najodvážnejší outfit. Speváčka sa pred novinármi promenádovala v sieťkovaných šatách, ktoré jej nahé telo vôbec nezakryli. Intímne partie si schovala len pod úsporné tango nohavičky a na bradavkách mala strieborné ozdoby.

Ženskými krivkami sa chcela popýšiť aj tmavovláskina svetoznáma kolegyňa Fergie. Tá sa počas svojho vystúpenia postupne zbavovala kúskov oblečenia. Keď si však chcela zhodiť sako, narazila na problém. Zaseknutý kúsok oblečenia sa jej podarilo dať dole až po dlhých sekundách intenzívneho mykania sa. Odev však nepadol na zem, ale blondínka ho za sebou chvíľku ťahala. Vďaka tomu bola spomínaná pasáž choreografie skôr vtipná než zvodná.

Treba ale poznamenať, že speváčka má na konte aj oveľa horšie pódiové prešľapy. Nedávno si v rámci rádiového vysielania zaspomínala na poriadne potupné chvíle, keď sa v roku 2005 pomočila priamo na pódiu.  

Bleona Qereti sa rozhodla na odovzdávaní hudobných cien šokovať outfitom.
Zobraziť galériu (17)
Bleona Qereti sa rozhodla na odovzdávaní hudobných cien šokovať outfitom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu