Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nechutné: Spevácka hviezdička si uľavila za pochodu - moč jej stekal po nohách!

Stephanie Nala si uľavila rovno na chodníku a omočila si dlhé nohy v minišatách. Zobraziť galériu (9)
Stephanie Nala si uľavila rovno na chodníku a omočila si dlhé nohy v minišatách. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Nestihla by dobehnúť? Hoci Stephanie Nala (20) už s pravidelným účinkovaním v šou X Factor rátať nemôže, z dohľadu objektívov paparazzov sa stiahnuť nemieni. Svedčí o tom jej nočné vyčíňanie, počas ktorého si cvrkla rovno na ulici. A omočila si pri tom výstavné nohy v mini.

Hanba na tri zimy! Aj keď by sa Stephanie Nala už mala správať ako dáma, v skutočnosti sa z nej vykľula nechutná dvadsiatka. Počas jedného z nočných záťahov sa totiž rozhodla, že sa vymočí v rohu dverí jedného z obchodov priamo na ulici. Tam ju však prekvapili fotografi a čokoládová speváčka vyskočila na rovné nohy. Výsledok? Čistá katastrofa.

Stephanie na vymetanie nočných klubov zvolila šaty s dĺžkou ledva pod zadok a počas divokého žúrovania zrejme alkoholom nešetrila. Len tak sa dá vysvetliť, prečo sa znížila k tomu, aby sa vymočila rovno na chodníku. Keďže však svoju potrebu dokončiť nestihla, dočkala sa nemilého prekvapenia. Spevácka hviezdička sa síce dala pred bleskami fotoaparátov na útek, no moč jej pri tom stekal po odhalených nohách.

Finalistka populárnej šou X Factor sa na veľkom pódiu dlho neohriala a pomerne rýchlo vypadla. Napriek tomu vraj okúsila aj tienistú stránku popularity. „Včera som šla domov pozrieť moju mamu a otca. Ale bála som sa k nim ísť, pretože sa mi ľudia vyhrážali, že niečo urobia mne aj mojej rodine,“ prezradila v rozhovore pre isté rádio ešte minulý mesiac. Zdá sa však, že nebude trvať dlho a Stephanie u hŕstky fanúšikov upadne do zabudnutia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu